SES ÇIKMAYAN TOKİ PROJESİ NE OLDU? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SES ÇIKMAYAN TOKİ PROJESİ NE OLDU?


 

TOKİ’nin Mersin’de 1,5 yıl önce kura çekimi yaparak hak sahiplerini belirlediği 2 bin konutluk projenin akıbeti belirsizliğini korurken, kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toroslar’a TOKİ müjdesi verdi.

HEDİYE EROĞLU

 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Barış Mahallesi TOKİ Projesi Temel Atma Töreni başta olmak üzere bir dizi program için geldiği Mersin'de beklenen açıklamayı yapmadı.

Bakan Kurum’un özellikle TOKİ’nin devlet destekli her yıl 100 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Mersin'de planlanan 2+1 ve 3+1 tipinde toplan 2 bin konut ile ilgili bir bilgi vermemesi dikkat çekti.

2020’de online yapılan kura çekimi ile hak sahipleri belirlenen ve TOKİ tarafından ön ödemelerin alındığı projenin üzerinden 1,5 yıla yakın süre geçmesine rağmen projenin akıbeti belirsizliğini korurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, projenin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, 2+1 konutların brüt 75-85 metrekare, 3+1 konutların ise brüt 100 metrekare olarak projelendirileceğini açıklamıştı.

 

TOROSLAR’A TOKİ MÜJDESİ

Ancak Bakan Kurum Mersin’e, muhabbetle, güzel haberlerle ve müjdelerle geldiğini söyleyerek, “Bugün burada bir müjdemizi daha sizlerle paylaşmak istiyorum.  İnşallah Toroslar ilçemizde de, TOKİ Başkanlığımız eliyle; camilerinden kültür merkezlerine, yeşil alanlarından spor merkezlerine, dükkanlarından okullarına kadar pek çok sosyal donatıya sahip yaklaşık 500 konutluk projemizin inşasına en kısa sürede başlayacağız! Toroslar’da soturan bütün kardeşlerimiz için hayırlı olsun!” açıklaması yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA