FİNAL TARSUS’A KALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FİNAL TARSUS’A KALDI


 

Hasan Küçük

TFF 2. Lig play-off yarı final ilk karşılaşmasında Tarsus İdman Yurdu deplasmanda Bursa temsilcisi Teco Karacabey Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak final şansını Tarsus’a bıraktı.

Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Turgut Doman, Selim Şenöz ve Mücahid Adem Çelebi hakem üçlüsü yönetti.  Karşılaşmaya ev sahibi ekip Karacabey Veysel Sapan, Abdullah Dıjlan Aydın, Bekir Can Kara, Ömer Kuşan, Enes Kayar, Uğur Mustafa Türk, Hakan Arslan, Mevlüt Çelik, Sadık Arda Yılmaztürk, Kaan Yüksel Ve Harun Kavaklıdere

ile çıkarken konuk ekip Tarsus İdman Yurdu ise Abdulaziz Demircan, Niyazi Batuhan Salman, Artun Akçakın, Hakan Demir, Alperen Pak, Gökhan Meral, Azad Filiz, Eren Keleş, Volkan Altınsoy, Sefa Durmuş ve Erman Bulucu’dan oluşan 11 ile çıktı. Sarı lacivertli ekip 82. dakikada Azad’ın kırmızı kart görmesi ile maçın kalan dakikalarını 10 kişi tamamladı. Karşılaşma karşılıklı atakların değerlendirilememesi nedeniyle 0-0 sona erdi. 24 Mayıs’taki karşılaşmanın rövanşı Tarsus’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.   


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA