TOROSLAR’DA COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR’DA COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI


 

Toroslar Belediyesinin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği Gençlik ve Spor Şenliği; sportif etkinlikler ve konserlerle dolu geçti.

Haber Merkezi

 

Korukent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen şenlikte Başkan Yılmaz, gençleri yalnız bırakmadı. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Yılmaz; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı; vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı ve devletimizi ilelebet koruyacak ve kollayacak gençlerimize emanet etti. Bizler de gençlerimize destek olmaya, her alanda önünü açmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“SPOR’UN KALBİ TOROSLAR’DA ATTI”

Geleneksel Türk Okçuluğu, Mini Futbol Turnuvası, Güreş, Halk Oyunları, Çim Voleybolu, Çim Hokeyi, Halat Çekme, Bocce, Step Aerobik, Jimnastik, Zumba, Tenis, İzcilik, Dart ve Paten etkinlikleriyle taçlanan şenlikte gençler hazırlanan gösterilerle bayramın tadını çıkardı. Toroslar Belediyesinin birbirinden yetenekli sporcuları, hünerlerini sergilerken, Toroslar Belediyesi Engelliler Akademisi’nde eğitim gören engelli bireyler de bayramın neşesine neşe kattı.

 

“TÜRK GENÇLİĞİ, ATASININ EMANETİNE İLELEBET SAHİP ÇIKACAK”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan şenlikte gençlerin coşkusuna ortak olan Başkan Yılmaz; “Ulu Önderimiz Atatürk, Anadolu’ya ayak bastı. Erzurum ve Sivas Kongreleri, Amasya Genelgesi ile Anadolu’nun değişik yerlerinde kurulmuş olan Kuvayi Milliye Derneklerini bir araya getirerek Kurtuluş Savaşımızı, milli mücadelemizi organize etti. Bu kongrelerde ve Amasya Genelgesi’nde; ‘Vatan bir bütündür, parçalanamaz. Egemenlik, kayıtsız, şartsız milletindir” dendi. Hiçbir şartta işgal kuvvetlerine boyun eğmediler ve milli iradeyi ortaya koydular. Kurtuluş savaşımızı kazandık ve dedelerimiz Cumhuriyetimizi kurdular. Bugün yine aynısı olsa gençlerimizle birlikte vatanımıza, bayrağımıza, cumhuriyetimize hep birlikte ilelebet sahip çıkarız. Gençlerimize güveniyor ve inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Tüm gençlerin ve hemşehrilerinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Başkan Yılmaz; “Ülkemiz, daha da büyüyor ve güçleniyor.  Geleceğimiz olan gençlerimiz, çağın gerekleriyle, donanımlarıyla, teknolojik ve yabancı dil bilgileriyle ülkemizi daha da yükseltecekler. Bizler de gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gençlerin verdiği konserlerle devam eden şenlikte Başkan Yılmaz’ın eşi Meltem Yılmaz da etkinliklere katılarak gençlerine neşesine ortak oldu.

Başkan Yılmaz, şenlik alanında gençlerle sohbet ederek, hatıra fotoğrafı da çektirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA