​​​​​​​“ŞAMPİYON OLACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”


 

​​​​​​​Orduspor 1967’yi evinde 3-0 yenerek finalde Ankara’da Fethiye Belediyespor ile karşılaşacak İçel İdman Yurdu’nda tek hedef şampiyonluk. Teknik Direktör Ender Alkan “Şehrin buna ihtiyacı var hep beraber Mersin’e kupayı getireceğiz”

Hasan Küçük

 

TFF 3’ncü Lig play-off maçlarını geçen İçel İdman Yurdu Pazartesi günü Ankara Eryaman’da oynanacak final maçında Fethiye Belediyespor ile karşılaşacak. Kırmızı lacivertli ekip tarihi maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

 

“ORDU’YA FIRSAT VERMEDİK”

Başarıda büyük pay sahibi olan Teknik Direktör Ender Alkan, yarı final maçı ve final maçı ile ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Orduspor karşısında oyunun tamamında üstün olduklarını ifade eden Alkan, “Stratejimiz tuttu. Oyuncularımız istekli idi. Giren çıkan oyuncularımız gereğini yaptı. Rakibi oyuna hiç ortak etmedik. Play-off’larda oyun kolay olmaz soğuk geçer ama biz oyunun başından sonuna kadar hakim olduğumuz ve iyi bir oyun sergilediğimiz için oyun çok zor olmadı.  Rakibe fırsat vermedik ve kazanmayı hak ettik” şeklinde konuştu.

 

“TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Ankara’da karşılaşacakları Fethiye Belediyespor karşılaşmasının final maçı olduğunu ifade eden Alkan,

“İkiside iyi takım. Bu maç final maçı olduğu için zor geçecek. Kolay bir maç yok zaten. Ama şehir çok bütünleşti. Uzun süredir belki herkesin dediği gibi inanmış bir şehir. Takımını destekleyen bir şehir. Bunu taçlandırmamız lazım. Bugüne kadar iyi şeyler yaptık ama yönetimimiz istiyor, biz istiyoruz, taraftarımız istiyor. Bu şehrinde bizlerinde ihtiyacı var. İnşallah iyi bir oyun oynayarak oradan şampiyon olmak istiyoruz, tek hedefimiz bu” şeklinde konuştu.

 

TARAFTAR VAR İSE BİZ VARIZ”

Destekleri için taraftarlara teşekkür eden Alkan, “Taraftarlarımız bu maçta nasıl destek olduğunu  gördük. Biz onların bugüne kadar başlarını eğdirmedik. İnşallah bu maçta da bizi desteklerlerse hep beraber Mersin’e kupayı getireceğiz. Onların desteğine ihtiyacımız var. Taraftar var ise biz varız. Taraftar olmaz ise hiçbir şey olmaz. Camia olduğumuz büyük bir şehrin iyi bir takımı olduğumuzu bize yarı final maçında gösterdiler. İnşaallah finalde de yaşatırlar” diye konuştu.

 

“CEZALI OYUNCUMUZ YOK”

Takımda cezalı oyuncularının bulunmadığını anlatan Alkan, “Ordu deplasmanda sakatlanan Batuhan’ın bir sakatlığı var. Geçen maçta stoper Burak’ın bileği döndü. Durumları belli değil. Nezir sakatlığı ise sürüyor” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA