ASLAN, BABACAN İLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ASLAN, BABACAN İLE BULUŞTU


 

​​​​​​​Ankara’da bir takım temaslarda bulunan Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazetemiz sahibi İbrahim Aslan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya geldi.

Haber Merkezi

 

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazetemizin de bünyesinde yer aldığı Mercan Basın Yayın Sahibi İbrahim Aslan, Ankara’da gerçekleştirdiği bir takım ziyaretlerde önemli isimlerle bir araya geldi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan ve DEVA Partisi Kültür ve Sanat Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Münevver Helin Fırat ile bir araya gelen Aslan, medyanın sorunları ve gazetecilere yönelik baskıya dair fikir alıverişinde bulundu.

Ziyarette Genel Başkan Babacan, basın özgürlüğünün önemine değinerek, özgür basının demokrasinin temel taşlarından ve güvencelerinden biri olduğunu, bunun doğrudan ya da dolaylı şekilde kısıtlanmasının, insan haklarına ve demokratik hukuk devleti ilkesine aykırı olduğunu belirtti. Babacan, “İktidarımızın ilk 90 dakikasında, ifade ve basın özgürlüğünün güvencesini vereceğiz. Yargının talimatla işlemesini sona erdireceğiz. İlk 80 gün demiyorum, ilk 90 dakikada yapılacak işler bunlar… Kuvvetler ayrılığına dayanan yepyeni bir sistemle ülkemizi huzura kavuşturacağız.  Ülkeyi yöneten zihniyet değiştiği anda bu ülke toparlanmaya başlar. Herkese karşı adil olacağız” dedi.

İbrahim Aslan da, Babacan’a teşekkür ederek, başarılar diledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA