TOPKARA’NIN EYLEMİ MECLİSİ DURDURDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOPKARA’NIN EYLEMİ MECLİSİ DURDURDU!


 

​​​​​​​MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara’nın geçen toplantıda söz verilmemesine tepki olarak yaptığı eyleme karşı Başkan Vahap Seçer, meclisi 5 dakika ara vererek durdurdu.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2022 Yılı Mayıs Ayı Olağan Toplantısının 2. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da başladı.

Geçen hafta yapılan toplantıda geçmiş dönemi eleştirerek, MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Topkara ile tartışan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, gerilime neden oldu.

Topkara’yı suçlayıcı ifadeler kullanmasına rağmen söz talebine yanıt vermeyerek mikrofonu kapatan Seçer’e, Topkara’nın tepkisi bu oturumda geldi.

Sessiz eylem amacıyla toplantıya ses kayıt cihazı ile gelen Topkara, gündem dışı konuşmalar bölümünde söz alarak, “Geçmiş dönemi kötüleyerek, şahsımı suçlayan ifadeler kullandınız. Söz istedim kabul etmediniz ben de sessiz eylem olarak ses cihazımı getirdim” dedi.

Bunun üzerine Seçer, “Bunu dışarı almamız gerekir,  sen ses cihazı getirirsin diğeri bisiklet başka bir ey getirir. Meclisin insicama bozulur Getirdiğiniz cihazı torbasına koyu dışarı önderin. Toplantıya 5 dakika ara veriyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA