BOZDOĞAN TFF’Yİ BOMBALADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOZDOĞAN TFF’Yİ BOMBALADI


 

​​​​​​​TFF 2.Lig Beyaz grup play-off maçında Amedspor’u penaltılarla yenerek yarı finale yükselen Tarsus İdman Yurdu’na PFDK’dan saha kapatma cezası gelirken Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan TFF’yi bombalayarak kararın siyasi olduğunu söyledi.

Haber Merkezi

PFDK’nın Tarsus İdman Yurdu ile ilgili verdiği kararına Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan sert bir tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından video paylayan Bozdoğan, TİY’in başarısının taraflı tarafsız herkesi mutlu ettiğini ifade ederek 10 maçta 10 galibiyetin alınmasının Tarsus’ta büyük bir heyecan yarattığını ve kenti baştan sona kenetlediğini söyledi.

 

“KENTE KESİLMİŞ EN BÜYÜK CEZA”

Takımın ligde gösterdiği başarıların ardından plaf-off’ta Amedspor Faaliyetleri elemesinin kentin özlem duyduğu şampiyonluğa inancının tam olduğunu gösterdiğini vurgulayan Bozdoğan, “TFF bu başarıyı gölgeleyecek takımımızın çeyrek finaldeki rakibi belirlendikten hemen sonra büyük heyecanı altüst edecek skandal bir karara imza atarak takımımızı bir resmi müsabakadan kendi sahasında seyircisiz oynama ile cezalandırmıştır. TİY’in eşi ve benzeri az görülür inanç ve azim ortaya koyarak dişi ile tırnağı ile geldiği play-off müsabakalarında seyircisinden ayırmaya çalışmanın siyasi bir karar olduğu aşikardır. Sporun TFF ile siyasete alet edilmesi Tarsus halkına yapılmış büyük bir hakaret olmakla beraber şampiyonluğa kenetlenmiş bir şehre kesilmiş en büyük ceza anlamını içermektedir” ifadelerini kullandı.

 

“TARSUS’UN SAHİBİ SUSAN SİYASİ FİGÜRLER DEĞİLDİR”

Nasıl ki sabahın bir sahibi varsa Tarsus’un da bir sahibi var diyerek Tarsuslulardan içlerini ferah tutmasını isteyen Bozdoğan şunları söyledi: “Tarsus’un sahibi bugün bu utanç ve rahatsızlık karşısında susan, siyasi figürleri, Tarsus’ta olmaktan başka Tarsus’a hiçbir hayrı dokunmayan vekilleri değil Tarsus halkıdır. Tarsus İdman Yurdu’na hiçbir destek vermeyen STK’lar değil Tarsus İdmanyurdu taraftarıdır. Bugün utanç duyduğumuz, ne amaçla tezgahlandığını çok iyi bildiğimiz siyasi kararı bozacak olan Tarsus İdman Yurdu’nun emekçileri ve sporcularıdır. Takımımızın türlü engellemelere türlü türlü siyasi oyunlara rağmen şampiyon olarak şehre döneceğine olan inancım tamdır.

 

“TARSUS HALKI BUNLARI UNUTMAYACAK”

 TİY’in başarılarının taraflı tarafsız her siyasi dengeyi bozduğu Tarsus halkının bu başarılarla kenetlenmesinin bir çok siyasi figürü rahatsız ettiği takımımızın ve teknik heyetimizin Tarsus’ta tarih yazdığı bir süreci baltalayanları, bu haksızlığa sessiz  kalanları bu başarılara gölge düşürenleri Tarsus halkının hiçbir zaman unutmayacağını ve koşullar ne olursa olsun gereken dersi vereceğini bildiriyorum.”   


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA