İLK YARI UMUT’LANDIK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK YARI UMUT’LANDIK!


 

İçel İdman Yurdu, Orduspor maçında ilk yarıyı Umut aydın’ın golü ile 1-0 önde kapatarak, Play Of yarı finali için umutlandı.

 

HEDİYE EROĞLU

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Play Off yarı final mücadelesinin ikinci maçında Orduspor 1967'yi konuk ediyor.

Mersin Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya taraftarın ilgisi büyük olurken kent protokolü ilgisiz kaldı. Özellikle stadyuma girişte otopark alanının yetersiz olması taraftara büyük zorluk yaşattı. 25 bin kişi kapasiteli stadyum için ayrılan 3 bin araçlık otoparkın dolması ile çok sayıda taraftar aracını stadyum güzergahındaki yola bırakmak zorunda kaldı. Maç devam ederken stada giremeyen taraftarlar duruma tepki gösterdi.İnternet altyapısının da yetersiz  olması da taraftarca protesto edildi.

 

İlk yarıya istekli başlayan rakip kale önünde oynamasına rağmen istediği pozisyonları yaratamadı. Kırmızı Lacivertliler, 38'inci dakikada Umut Aydın'ın golü ile 1-0 öne geçerken,  devamı gelmedi.  Erdal Alkan ve ekibi sık sık taktik uyarısı ile futbolcularına hücum emri verse de sonuç alamadı ve maçın ilk yarısı 1-0'lık İçel İdman Yurdu üstünlüğü ile sona erdi.

Ancak Ordu'ya evinde 1-0 yenilmesi nedeniyle İçel'in sahadan en az 2-0 galip ayrılması gerekiyor. İçel İdman Yurdu'nun 1-0'lık sonucu 90 dakika ve uzatmalarda koruması halinde maç penaltılara gidecek.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA