MEZİTLİ’DE TİS SEVİNCİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ’DE TİS SEVİNCİ


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında toplu sözleşme imzalandı. İmzalanan toplu sözleşmeyle, çalışanların ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirme yapıldı.

Belediyede kadrolu olarak görev yapan çalışanlar arasında büyük memnuniyet yaratan Toplu İş Sözleşmesi, Başkan Neşet Tarhan ve Belediye-İş Sendikası Mersin Şube Başkanı Nail Kaya tarafından imzalandı. Sözleşme ile çocuk, yemek, okul, aile, yakacak, bayram, giyim, doğum, ölüm, afet yardımları, ücret ve kıdem zamları konusunda anlaşma sağlanmış oldu.

İmza töreninde konuşan Nail Kaya, çalışanların haklarını alabilmeleri konusunda gösterdiği hassasiyet dolayısıyla Başkan Tarhan’a teşekkür ederek, “Başkanımız çalışandan yana olduğunu bu sözleşme ile bir kez daha gösterdi. Sözleşmemiz, çalışan arkadaşlarımız arasında da büyük sevinçle karşılandı. Başkanımıza en az bizim kadar hassas davranarak çalışanımıza böylesi bir imkan sağladığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Hepimiz asgari müşterekte birleşerek bu rakama ulaştık” dedi.

Belediye olarak yakalanan başarıda en büyük payın çalışanlara ait olduğunun altını çizen Başkan Tarhan ise “Biz çalışanımızın her zaman en iyisini alması gerektiğine inanıyoruz. Her yıl yaptığımız bu sözleşmedeki verilen rakamlara bağlı kalmadan çalışanımıza hep daha fazlasını verdik. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi titiz bir çalışma yaptık. Bu sözleşmede de elimizden gelenin en iyisini vermeye çalıştık. Çalışanlarımıza önemli bir oranda verdiğimiz zammın yanı sıra sosyal haklarını da iyileştirdik. Hayırlı olsun” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA