TADER’ DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TADER’ DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DESTEK


 

TADER tarafından Tarsuslu 40 öğrenciye burs bağlanırken 40 öğrenciye ise alışveriş kartı dağıtıldı.

Haber Merkezi

 

Tarsuslular Derneği (TADER) ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması kapsamında Tarsuslu gençlerle bir toplantı düzenledi. Toplantıda 40 öğrenciye burs bağlanırken 40 öğrenciye ise alışveriş kartı dağıtıldı. TÜED Konferans salonunda düzenlenen toplantıda, Yönetim kurulu üyeleri M. Ali Özışık, Hakan Dülkar, Osman Yıldız, Kadın Komisyonu Başkanı Hüsniye Yaroğlu Güler ve Gençlik Komisyonu Başkanı Yücel Arınç Özmutlu’ da hazır bulundu.

TADER Başkanı Semih Özsu burada yaptığı konuşmasında; ‘’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı’’ kutluyor, bize bu bayramı armağan eden, bağımsızlık meşalesini 103 yıl önce yakan  Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu kutsal toprakları bizlere vatan kılan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve şükranla yad ediyorum. Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ülkemizi Muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak, bizden sonraki nesillere her alanda daha da güçlü bir Türkiye bırakmak için hepimize önemli görevler düşüyor. Öncelikle Atalarımızın bu toprakları bizlere vatan kılmak için çok ağır bedeller ödediklerini unutmamalı ve unutturmamalıyız. Onların yokluklar içerisinde verdiği bu bağımsızlık mücadelesine sonsuz saygı duymalı, her şeyden önce vatanımızı, bayrağımızı, devletimizi ve milletimizi çok sevmeli, sadakatle bağlı olmalıyız. Hedeflerimize ulaşmak, başarılı olmak için birlik olmalı, el ele vermeli ve çok çalışmalıyız’’dedi.

 

“HAYIRSEVERLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

Özsu  bursla ilgili yaptığı açıklamada ise ‘Kuruluşumuzdan bugüne kadar sizler için gerçekleştirmeyi çok arzu ettiğimiz burs fonumuzu nihayet kurduk. Bugün sizlerin öğrenim yaşantınıza bir nebzede olsa destek olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırsever hemşehrilerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız ve yapılan bağışlar sonucunda, sizlerin yaptığı başvurular içerisinden burs almaya hak kazanan 40 arkadaşınıza burs veriyoruz. Önümüzdeki sene diğer illerde okuyan öğrencilerimizle birlikte başvurularınızı alacağız ve sizlere destek olabilmek için çok çalışacağız. Hayırsever dostlarımızın katkılarını sizler için bekliyoruz. Yine bugün hayırsever değerli bir hemşehrimizin sizlere verilmek üzere bize teslim ettiği 40 adet alışveriş kartını da sizlere dağıtıyoruz. TADER olarak herzaman, her konuda sizlerin yanında olacağız. Yolunuz açık başarılarınız daim olsun.’’ şeklinde konuştu.

Tarsuslu Yaşam Koçu Bahadır Varat’ ın ‘’ 21. YY ’ın Aradığı Başarılı İnsan’’ konulu söyleşisiyle devam eden program gençler için düzenlenen ‘’Birlik ve Beraberlik Yemeği Gençler Buluşması’’ nda hoş sohbetler eşliğinde yenilen yemeğin ardından son buldu.

Semih Özsu ayrıca TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün ve TÜED Tarsus Şube Başkanı ve Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz’ a bugünün düzenlenmesinde verdikleri katkı ve destekten dolayı teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA