ORMANCILAR YENİ PROJELERİ GÖRÜŞTÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ORMANCILAR YENİ PROJELERİ GÖRÜŞTÜ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ile Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü araştırılması istenen konuların belirlenmesine yönelik toplantı, Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Enstitü Müdürü Abdulkadir Yıldızbakan, şube müdürleri, işletme müdürleri, enstitü ve bölge müdürlüğü başmühendisleri ve mühendislerinin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı, açılış konuşmaları ve tanıtım sunumu 2021 yılı sonrası devam eden, 2022 yılı itibariyle biten ve yeni alınan araştırma projeleri hakkında bilgi verilerek, biten projelerin sonuçları, yeni alınan projelerin kapsam ve amaçları ve devam eden projelerin içeriği hakkında bilgi verilerek araştırılması istenen yeni konular görüşüldü.

Bölge Müdürü Akduman; araştırmacı ve uygulayıcıların karşılıklı bilgi alışverişinin ormancılık çalışmaları ve bölgesel bazda yapılacak olan araştırma sonuçlarının uygulayıcılar için önemli olduğunu, enstitü müdürlüğüne her türlü desteği vereceklerini ve araştırma enstitüsüne desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Orman Genel Müdürlüğümüzün uygun görüşü doğrultusunda Mersin Orman Bölge Müdürlüğü ve Doğu Akdeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ile ıslah edilmiş biberiye fidanı üretimi konularında protokol düzenlendi.

Araştırılması istenen konularla ilgili olarak uygulamacılar ve araştırmacılar arasında gözlem, deneyim, konu ile ilgili yapılmış ve yapılacak araştırmalar kapsamında karşılıklı görüşmeler, fikir alış verişleri yapılarak araştırmaya konu edilen/edilecek talepler tutanağa bağlanarak karşılıklı iyi niyet dilekleriyle toplantıya son verildi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA