20 MİLYONLUK TEMİNAT MEKTUBU YETKİSİ İSTEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

20 MİLYONLUK TEMİNAT MEKTUBU YETKİSİ İSTEDİ


 

Daha önce 25 milyon lira borçlanma teklifi CHP ve HDP üyelerinin oy çokluğu ile reddedilen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak bu defa İller Bankası veya diğer bankalardan 20 milyon TL karşılığı teminat mektubu almak için yetki istedi. Teklif komisyonlara havale edildi.

Hasan Küçük

 

Akdeniz Belediye Meclisinin Mayıs Ayı birinci oturumu belediye konferans salonunda gerçekleştirildi. Mart ayı meclis toplantısında kaldırım ve asfalt yapmak için 25 milyon lira borçlanma teklifi CHP ve HDP üyelerinin oy çokluğu ile reddedilen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak bu defa İller Bankası veya diğer bankalardan 20 milyon TL karşılığı teminat mektubu almak için yetki istedi. Meclisin açılışında Başkan Gültak’ın teklifinin gündeme alınması oy birliği ile kabul edildi.

 

“BORÇLANMA TALEBİ DEĞİL”

Meclis’e sunduğu önergenin içeriği hakkında da bilgi veren Başkan Gültak; “Bizim kendi kaynaklarımızla bitüm almamız gerekiyor. Tabi bir kısmını peşin, bir kısmını da vadeli almaya çalışacağız. Çünkü vadeli almaya çalıştığımızda, bizden teminat mektubu isteniyor. Bitüm alma noktasında elimizi kolaylaştırmak için gereken bir teminat mektubudur. Herhangi bir borçlanma değildir” dedi.

Teklif görüşülmez üzere komisyonlara havale edildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA