EREN BÜLBÜL İSMİ BU DEFA KABUL EDİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EREN BÜLBÜL İSMİ BU DEFA KABUL EDİLDİ


 

Akdeniz Belediye meclisinde geçen ay CHP ve HDP’nin karşı çıkması ile Huzurkent’teki parka verilemeyen “İyi ki Varsın Eren Bülbül” ismi CHP’nin geri adım atması ile nihayet verildi.

Hasan Küçük

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı meclis toplantısının birinci oturumu belediye konferans salonunda gerçekleştirildi. Çeşitli gündem maddelerinin görüşüldüğü mecliste geçen ayki meclis toplantısında CHP ve HDP’nin oy çokluğu ile reddedilen Huzurkent Avşar Sokaktaki yeni yapılan parka “İyi ki Varsın Eren Bülbül” ismi verilmesi teklifi yeniden meclise geldi.  Komisyonlara sevk edilmeden direk oylanan teklifte geçen ay hayır oyu kullanan CHP’liler bu defa evet oyu kullandı. HDP’lilerin karşı oyuna rağmen teklif oy çokluğu ile kabul edildi.

Nisan ayı meclis toplantısında söz konusu parka 11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesinde terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Eren Bülbül'e ithafen "İyi Ki Varsın Eren-Eren Bülbül Parkı" isminin verilmesi CHP ve HDP’li meclis üyelerinin oy çokluğu ile reddedilmesi üzerine sert tartışmalar yaşanmış, mecliste karar çıkmamasına rağmen Başkan Gültak parka “İyi ki Varsın Eren Bülbül” tabelasını astırmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA