GÜLNAR’DA ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR’DA ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI


 

Haber Merkezi

Gülnar Belediyesi tarafından Anneler Günü münasebetiyle düzenlenen yemek programında, Gülnar Belediye Başkan Vekili Zeliha İpek Gökulu, şehit anneleriyle bir araya geldi.

Gülnar Belediyesi Yörük Sofrasında düzenlenen programa; Belediye Başkan Vekili Zeliha İpek Gökulu, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın eşi Zübeyde Ünüvar, Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP İlçe Başkanı Ayşe Aydın, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Arslan ve şehit anneleri katıldı.

Programda şehit annelerine Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ın selamları iletilip, Belediye tarafından hazırlanan Şehitlerimizin fotoğrafları ve hediyeler takdim edildi.

Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan Belediye Başkan Vekili Zeliha İpek Gökulu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Böyle anlamlı bir günde şehit annelerimizle bir arada bulunmak bizler için büyük bir gurur ve mutluluktur. Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Bizi millet yapan değerlerin hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır. Aziz vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA