ÖZBOZKURT’TAN MADO YÖNETİMİNE ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZBOZKURT’TAN MADO YÖNETİMİNE ZİYARET


 

Haber Merkezi

 

Akademi Derneği Başkanı, akademisyen,yazar ve stratejist Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, Türkiye’yi dünyaya tanıtan en güçlü markalardan birisi olan Mado’nun Yönetim Kurulu’na ziyarette bulunarak ülke genelinde yoğun ilgi gören kitaplarını takdim etti.

Ülkemizin alanındaki dünya devi işletmesi Mado’nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur’u Kahramanmaraş’ta ziyaret eden Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “İçerisinde bir organizasyonun yönetiminde ön plana çıkan stratejileri kaleme aldığımız “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İş’te Yönetim” kitabımızı, başarısını dünyaya kanıtlamış olan Mado Yönetimi’ne takdim etmekten onur duyuyor, ülkemizin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına olan katkılarınız için sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Özbozkurt ayrıca, Akademi Derneği’nin önemli projeleri hakkında Mado Yönetimi’ne bilgilendirmede bulundu.

Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur, Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’a teşekkürlerini sunarak başarılı çalışmalarının devam etmesi temennisinde bulundu. Mado Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur ise Akademi Derneği’nin başarılı faaliyetlerini desteklemekten mutluluk duyacaklarını vurguladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA