DEVA PARTÝSÝ’NDE BAYRAMLAÞMA TÖRENÝ YAPILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVA PARTÝSÝ’NDE BAYRAMLAÞMA TÖRENÝ YAPILDI


 

Haber Merkezi

 

Demokrasi ve Atýlým Partisi (DEVA) Mersin Ýl Baþkanlýðýnda bayramlaþma töreni yapýldý. Ýl ve ilçe teþkilatlarý ve parti gönüllülerinin de yoðun katýlým gösterdiði bayramlaþma töreninde DEVA Partisinin her geçen gün artan ilgi nedeniyle yaþanan memnuniyet dile getirildi.

Mersin Ýl Baþkaný Cenk Cenkcimenoðlu’nun yaný sýra il yöneticileri, ilçe baþkanlarý ve partililerin yer aldýðý törende bayramlarda birlik ve beraberliðin önemine dikkat çekildi.

Törende kýsa bir konuþma yaparak tüm vatandaþlarýn bayramýný kutlayan Baþkan Cenk Cenkcimenoðlu, DEVA Partisi, Ýl ve Ýlçe teþkilatý yönetimlerine, Ýlçe Baþkanlarýna, mahalle temsilcilerine gayretleri ve çalýþmalarýndan dolayý ayrý ayrý teþekkür ettiðini belirtti.

 

“GÜZEL BÝR GELECEK BIRAKMA KAYGISINDAYIZ”

Türkiye’de yaþayan tüm çocuklar için güzel bir gelecek býrakma kaygýsýyla bir araya geldiklerine vurgu yapan Baþkan Cenkcimenoðlu, ”Hepimiz için bereket dilediðimiz pandemi sonrasý çok zor koþullarda geçirdiðimiz bereket dolu bir Ramazan Ayý’ný geride býraktýk. Bizler DEVA Partililer olarak iki yýldýr Türkiye’de gelecek nesillere iyi bir Türkiye býrakmak umuduyla yola çýkmýþ, çalýþkan ve dürüst insanlar olarak ara vermeden çalýþmaya devam ediyoruz. Maalesef mevcut hükümetin yaptýðý uygulamalar ülkemizi her geçen gün daha karanlýk bir yere doðru taþýmaktadýr. Kendimiz için deðil çocuklarýmýzýn geleceðiyle ilgili duyduðumuz kaygý bizleri daha çok çalýþmaya teþvik ediyor. Zorlu pandemi koþullarýnda bile teþkilatlanma çalýþmalarýmýzý büyük özveriyle yapýyoruz. Bizler teþkilatlarýmýz ile birlikte ramazan boyunca her gün vatandaþlarla beraber olduk. Ýlçelerimizde ve bütün mahallelerimizde sorunlarý dinledik, çözümlerimizi anlattýk. Bildiðiniz üzere siyasi partiler ihtiyaçtan kuruluyor. Giderek büyüyen ve her seferinde de Sn. Genel Baþkanýmýz Ali Babacan’ýn önderliðinde siyasi parti olmanýn gururunu yaþýyoruz. Hepimizin sorumluluðu çok fazla. Bu nedenle sizlere bir kez daha teþekkürlerimi iletiyorum. Sn. Genel Baþkanýmýzýn katýlýmýyla çevrimiçi olarak gerçekleþtirdiðimiz bayramlaþma buluþmasýnda da ifade ettiði gibi; Türkiye seçim sathýna girmiþtir. Kaybedecek bir günümüz bile yok. Planlý çalýþmak zorundayýz. Bu zorunluluk bizim çocuklarýmýza olan borcumuza ait. Bizler Türkiye’de umudun adýyýz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA