15 YILDA YER TAHSİSİ AŞAMASINA GELDİK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

15 YILDA YER TAHSİSİ AŞAMASINA GELDİK!


 

Türkiye’nin modern anlamda ilk Lojistik Köyünü kurmak için 15 yıl önce yola çıkan Mersin, aradan geçen sürede ancak yer tahsisi aşamasına gelebildi. MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan bu süreci “Zararın neresinden dönülse kardır diyerek bu amaca doğru yürüyoruz” diyerek tanımladı.

Haber Merkezi

 

Türkiye’nin gerek konumu, gerek sahip olduğu liman ve karayolu bağlantıları ve araç filosu ile adeta lojistik üssü olan Mersin, lojistik köy kurma yolunda ise birçok projede olduğu gibi başarılı olamadı. Türkiye’nin modern anlamda ilk Lojistik Köyünü kurmak için 15 yıl önce yola çıkan Mersin, aradan geçen sürede ancak yer tahsisi aşamasına gelebildi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, yayınladığı makale ile aradan geçen yaklaşık 15 yılın ardından gelinen noktayı değerlendirdi. İlgili bakanlıkların yetki karmaşalarına, bürokrasiye ve tüm sorunlara rağmen bugün Lojistik Merkezinin yer tahsisi aşamasına gelindiğini söyleyen Kızıltan, “Zararın neresinden dönülse kardır diyerek bu amaca doğru yürüyoruz. Kısa sürede Mersin’i, Türkiye’nin doğal lojistik merkezi olan Mersin’i tüm bölgeye hizmet ve katkı verecek olan bu lojistik merkeze kavuşturacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA