TARSUS’TA BELEDİYE 175 BİN KİŞİYE ULAŞTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA BELEDİYE 175 BİN KİŞİYE ULAŞTI


 

Tarsus Belediyesi Ramazan Ayı boyunca 175 bin kişiye ulaştı. Birlik ve dayanışmanın önem kazandığı Ramazan coşkusuna tekrar kavuştuklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Desteklerimizi artırarak yardımlarımızı sürdürüyoruz. Birlikte nice Ramazanlara diyerek vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi

 

Gerçekleştirdiği çalışmalarla sosyal belediyecilikte örnek olan Tarsus Belediyesi dayanışmanın ayı olan Ramazan ayında birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergiledi. Dağıttığı iftar ve sahur ikramları ile 145 bin vatandaşa ulaşan Tarsus Belediyesi ayrıca 30 bin aileye de gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.

 

RAMAZAN AYI BOYUNCA İFTAR YEMEĞİ VE SAHURLUK DAĞITILDI

Tarsus Belediyesi Ramazan ayında gerçekleştirdiği sosyal destek faaliyetleri kapsamında Tarihi Siptilli Çarşısında kurulan iftar sofrası ile toplam 75 bin vatandaşa ulaştı. Ramazan ayı boyunca emniyet mensuplarına da iftarlık sıcak yemek ikramında bulunan Tarsus Belediyesi dayanışma duygusunun en güzel örneklerini sergileyerek dar gelirli aileler başta olmak üzere yaşlı, engelli ve sosyal yardıma ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını karşılayarak gönüllere dokundu. Bunların yanı sıra kentin belirli noktalarında bulunan camilerde Teravih namazı sonrası toplam 70 bin vatandaşa sahurluk dağıtımı gerçekleştirildi. Kent genelinde bulunan muhtarlara, sivil toplum kuruluşlarına, şehit ve gazi yakınlarına, basın mensuplarına ve sporculara da iftar yemekleri düzenlenerek birlik ve beraberlik sofraları kuruldu.

 

30 BİN AİLEYE GIDA KOLİSİ DAĞITILDI

Tarihi Siptilli Çarşısında kurulan ve her gün sıcak yemeğin servis edildiği iftar sofrasında hep birlikte oruçlarını açan vatandaşlar, Ramazan ayının manevi havasını birlikte yaşadı. Bunun yanı sıra ihtiyaç sahibi 30.000 aileye de gıda kolisi ulaştıran Tarsus Belediyesi, ramazan ayı boyunca dezavantajlı mahallelerde ekmek, soğan vb. gıda desteklerini sık sık devam ettirdi. Ramazan ayı boyunca ekmeğin 75 kuruşa satıldığı Halk Ekmek Fırını da vatandaşların uğrak adresi oldu.

 

145 BİN KİŞİYE ULAŞILDI

Tarihi Siptilli Çarşısında kurulan iftar sofralarında 75 bin kişiye sıcak yemek imkânı sağlayan ve 70 bin kişiye sahur dağıtımı yapan Tarsus Belediyesi önümüzdeki yıl bu sayının daha da artmasını hedefliyor. Her gün sıcak yemek ve tatlı servisi yapılan iftarlar sofrası vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı.

 

“HEP BİRLİKTE RAMAZAN BEREKETİNİ YAŞADIK”

Birlik ve dayanışmanın önem kazandığı Ramazan coşkusuna tekrar kavuştuklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Halk Restoranımızda kurulan soframızda vatandaşlarımızla Ramazan ayının bereketini yaşadık. Birlikte iftar açtık, ekmeğimizi bölüştük. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı var. Tarsus Belediyesi olarak yılın her ayında ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk. Desteklerimizi artırarak yardımlarımızı sürdürüyoruz. Birlikte nice Ramazanlara diyerek vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA