ŞEHİTLİKTE HÜZÜNLÜ BAYRAMLAŞMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİTLİKTE HÜZÜNLÜ BAYRAMLAŞMA


 

Haber Merkezi

 

Mersin'de Ramazan Bayramı dolayısıyla şehitlikte bayramlaşma töreni düzenlendi. Duygu dolu anların yaşandığı törende, protokol üyeleri şehit mezarlarına karanfiller bırakıp, dualar ederken, şehit ailelerini teselli etmeye çalıştı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan şehitlik ziyaretti, İl Müftüsü Şaban Kondi tarafından okunan duanın ardından Mersin Valisi Ali İhsan Su ve protokol üyeleri şehit kabirlerine karanfil bırakarak, dualar ettiler. Su ve protokol üyeleri, duygu dolu onların yaşayan şehitlerin ailelerini de teselli etmeye çalışırken, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere konuşan Vali Su, Ramazan Bayramı münasebetiyle arife gününde şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek, şehit aileleriyle bayramlaştıklarını belirterek, "Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın, kaynaşmamızın en önemli unsurlarından bir tanesi bayramlarımızdır. Bu bayramda da şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret edeceğiz. Büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Küçüklerimizi sevindirerek akraba, dost ve yakınlarımızla bir araya geleceğiz. Bayramın güzelliklerini hep birlikte yaşayacağız. Bu duygularla bütün Mersinli hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Nice bayramlara sağlıkla, afiyetle, huzurla girmeyi temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Şehitlikteki törene, Mersin Valisi Su'nun yanı sıra, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA