TOKİ’DEN MERSİN’DE SATIŞ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOKİ’DEN MERSİN’DE SATIŞ!


 

TOKİ açık artırmayla aralarında Mersin’in de olduğu 39 ilde 105 konut, 18 ilde 189 iş yerini satışa çıkarıyor.

Haber Merkezi

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 39 ilde 105 konut, 18 ilde 189 iş yerini 17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak.

TOKİ, Bolu, Burdur, Çorum, Düzce, Gaziantep, Giresun, Isparta, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Konya, Mersin, Muş, Tokat, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak ve daha birçok ilde konut ve iş yeri satışlarını açık artırmaya açıyor. Yoğun bir talep beklenen Burdur, İzmir, Kars ve Trabzon illerinde de 122 adet iş yeri satışa çıkartılacak.

TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, düzenlenecek açık artırmada alıcılar yüzde 25 veya 50 peşinat ile 120 ay vadeyle iş yeri ya da ev sahibi olabilecek. 17 Mayıs salı ve 18 Mayıs çarşamba saat 10.30'da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak olan açık artırmaya internet üzerinden de teklif verilebilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA