“İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”


 

Emeği ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahip olduklarını dile getiren Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı. Başkan Gültak, “Hak, her daim hak edene verilmelidir. İşçilerimizin yanındayız” diye konuştu.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne dair yazılı olarak yayınladığı mesajında birlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Başkan Gültak, “Akdeniz ilçemiz, bulunduğu konum itibarı ile kozmpolit bir yere sahiptir. Bilindiği gibi birçok dile, dine, ırka, mezhebe mensup vatandaşlarımız ile bir arada yaşamaktayız. Özellikle bu sebeptendir ki tüm insanlara değer veren bir hizmet anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Bu konuda da alın teri ve emeği önünde eğildiğimiz işçi kardeşlerimiz hiçbir zaman bizleri mahçup etmemiş mutlu ve huzurlu bir şekilde çalışmalarını sürdürmüştür ve sürdürmeye de devam edecektir. Bu mutluluğun inşasına katkı sundukları için kendilerine minnettarız” dedi.   

 

“TİS’DE DE İŞÇİLERİMİZİN YANINDAYDIK”

Bu yıl içerisinde imzalanan toplu iş sözleşmesinde de işçilerin yanında olduklarına vurgu yapan Başkan Mustafa Gültak, “Geçen yıla oranla en düşük işçi ücretinde yüzde 63 oranında, kadrolu işçilerimizin yevmiyelerinde yüzde 27 oranında, Ramazan ve Kurban Bayramları’nda ödenen harçlıklarda yüzde 200 oranında zam yaptık. Öte yandan çöp arkasında çalışan personelimize de koku tazminatı ödeyeceğiz. Hak, her daim hak edene verilmelidir. İşçilerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

 

“AKDENİZ’İN BAŞARISI İŞÇİŞERİMİZİN BAŞARISIDIR”

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın açıkladığı resmi verilere de değinen Başkan Gültak; Bakanlığımızın verilerine göre, sadece son 4 yıl içinde Akdeniz ilçemiz, ülkemizdeki tüm ilçelerin gelişmişlik sıralamasında 20 basamak birden yükselerek 103’üncü sıraya çıkmış ve kabuğunu kırmıştır. Kısa sayılabilecek bir zaman zarfında, ilçemizi değiştirip geleceğe hazırlayan bu önemli başarının arkasında da işçi kardeşlerimin emeği yadsınamaz. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Başkan Gültak sözlerini şöyle noktaladı: “Ülkemizin gelişmesi için, toplumumuz her kesiminde üretim ve gelişim odaklı hizmet sunan işçilerimizin haklarını savunmak amacıyla kutladıkları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor; aileleri ile mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA