İŞTE İŞSİZLİĞİN BOYUTU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞTE İŞSİZLİĞİN BOYUTU!


 

Mersin’de Orman İşletme Müdürlüklerinde çalıştırılacak 188 geçici işçi alımı için yaklaşık 3 bin kişinin başvurması işsizliğin geldiği boyutunu gözler önüne serdi.

Hasan KÜÇÜK 

Mersin’de Orman Genel Müdürlüğü tarafından Mersin’deki Orman İşletme Müdürlüklerinde   çalıştırılmak üzere 188 geçici işçi alınmasına karar verildi. Geçici işçilik için yaklaşık 3 bin kişinin başvurması nedeniyle alımların noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenmesi kararlaştırıldı.

Yapılan başvurulardan talep edilen kontenjanlara göre alınacak işçiler için Kuyuluk Orman Deposunda noter huzurunda  kura çekimi yapıldı. Kura çekimine Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin, Personel Müdürü Mustafa Öcal, Mersin Orman İşletme Müdürü Adnan Zorlukan Aber,

müdür yardımcıları, şefler ve Mersin 6. Noter Kâtibi katıldı.

Noter kurasından çıkan asil ve yedek adayların Mersin Orman Bölge Müdürlüğünün web sayfasında 29 Nisan-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında duyurulacağı ve konuyla ilgili tüm ilanların mersinobm.ogm.gov.tr web sitesinde yayınlanacağı bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA