USTALAR SAHAYA İNİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

USTALAR SAHAYA İNİYOR


 

Ünü yurt dışını aşan Geleneksel Atatürk Veteranlar Bahar Turnuvası’nın 12 ‘incisi bu yıl 11-15 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da yapılacak. Her yıl düzenli olarak turnuvaya katılan, Mersin’i en iyi şekilde temsil eden Mersin Karacailya Veteranlar Kulübü bu yılda turnuvada ki yerini alacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Geleneksel Atatürk Veteranlar Bahar Turnuvası’nın bu yıl 12’incisi 11-15 Mayıs tarinleri arasında yine Antalya’da düzenlenecek. Ünü yurt dışını aşan ve kar topu gibi sürekli büyüyen turnuva bu yıl Antalya Asteria Kremlin Palace otelde yapılacak. Her yıl bir çok sponsorun destek verdiği, illerin tanıtım yapmak ve sponsor olmak için fırsat kolladığı turnuvaya bu yıl Mardin sponsor olacak. Turnuva öncesi binlerce insana Mardin’i tanıtan, ören yerlerini gösteren belgesel ile başlayacak.

 

TURNUVANIN GEDİKLİSİ KARACAİLYAS

Her yıl düzenli olarak turnuvaya katılan, Mersin’i en iyi şekilde temsil eden Mersin Karacailya Veteranlar Kulübü bu yılda turnuvada ki yerini alacak. Kadrosu ile, saha içi ve dışında duruşu ile turnuvaya keyif katan Mersin ekibi her yıl olduğu gibi bu turnuvaya iddialı çıkacak. Turnuvanın büyümesi ile Mersin’den ikinci takım olarak da İçel Veteranlar takımı turnuvaya katılacak.

 

USTA AYAKLAR SAHAYA İNECEK

Geçmişte üst düzey futbol oynayan,  popüler futbolcuların da olduğu eski kramponlar 11 Mayıs’ta sahaya iniyor. İzleyenleri eski günlerine götüren, oynayanları ise ayrıca mutlu eden Atatürk Bahar Futbol Turnuvasına bu yıl 2 kategoride oynanacak. 40 yaş kategorisinde 36, 50 yaş kategorisinde ise 16 takım ter dökecek.

Turnuva öncesi turnuva basın sözcüsü Şenol Kırsakal kısa bir açıklama yaparak turnuvanın önemine değindi. Gelenekselleşerek uluslararası hale gelen turunvanın 11-15 Mayıs tarihleri arasında "Mardin Özel"  adı ile düzenleneceğini söyleyen Kırsakal, “Bu güne kadar master, veteran turnuvalarında çizgisini hiç bozmadan, kaliteden ödün vermeden, 12 yıl boyunca arkadaşlarımızla ciddi bir şekilde ilgileniyoruz. 26 kişilik dev kadromuzla tüm maçları yakından takip ederek sanırım ne kadar bu işe ciddi sarıldığımızı kardeş takımlarımız anlamıştır. Özellikle turnuvamızın sağlıklı gitmesinde büyük emeği olan, enerjisini turnuvaya harcayan Cengiz Şenay teknik komite başkanlığında herkese eşit mesafede durarak turnuvamızın elit kategoride olmasında başrol oynamıştır. Turnuvaya yurt içi ve dışından 40 yaş oyunlarına 36, 50 yaş oyunlarına ise 16 takım katılacak. Aslında daha çok takım başvuru yaptı ancak, otel oda problemi yüzünden dışarıda kalan yaklaşık 20 takım oldu. Üzülerek bu takımları bu yıl turnuvaya alamadık. Ama Ekim ayı içerisinde yine aynı otelde ‘Kosova Özel’ konsepti ile 13.Atatürk Bahar Turnuvası düzenleyeceğiz. Umarım bu yıl katılamayan takımlarımızı Ekim ayında düzenleyeceğimiz turnuvaya alarak bir nebze olsun kendimizi af ettireceğiz. Son olarak Futbol oyunlarına katılacak bütün takımlara şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA