“1 MAYIS TERÖRİZE EDİLEMEZ!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“1 MAYIS TERÖRİZE EDİLEMEZ!”


 

Mersin’de Emniyet Müdürlüğü ekipleri 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda bombalı eylem hazırlığı içinde olduğu iddia edilen şahıslara yönelik operasyon yaparken Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) Mersin İl Başkanı Soner Temur operasyonla emniyetin sosyalistlere yönelik yeni bir komplo peşinde olduğunu öne sürdü.

Haber Merkezi

 

TÖP Mersin İl Başkanı Soner Temur, Emniyet güçlerinin 12 kişiyi göz altına aldığı terör operasyonu ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

1 Mayıs çalışması yapan dört yoldaşlarının sabahleyin ev baskınlarıyla gözaltına alındığını ifade eden Temur, gizlilik kararı konulan dosyada gözaltı süresinin iki gün olarak belirlendiğini kaydetti.

Operasyonun hemen ardından basına uydurma "bomba hazırlığı" haberleri servis edildiğini öne süren Temur, emniyetin sosyalistlere yönelik yeni bir komplo peşinde olduğunu iddia etti. Temur şunları söyledi: “Ancak yapılmak istenen şey sadece bu değil. Belli ki ekonomik krizin ve siyasal krizin ağırlığının halkın üstüne çökmesi ve milyonlarca insanımızın enflasyon, pahalılık ve işsizlik cehennemi içinde çırpınarak yaşamaya çalışırken  biriktirdiği öfkesi iktidarı korkutuyor. Korkuyorlar, korksunlar, o öfkeyle yüzleşecekler! Yoksullardan alıp zenginlere bol keseden dağıtanlar hesap verecek! Belli ki halkın 1 Mayıs'a gitmesini, haklarına ve yaşamına sahip çıkmasından ödleri kopuyor. İşte, tam da bu yüzden hem 1 Mayıs'ın kendisini, hem halkın haklı ve meşru öfkesini hem de sosyalistlerin mücadelesini terörize etmeye çalışıyorlar. Buradan tüm Mersin halkına sesleniyoruz. Bu komploları boşa düşürmek hepimizin elinde. 1 Mayıs'a ve sosyalistlere yönelik bu saldırıları hep birlikte püskürteceğiz. Hukuksuz ve keyfi gözaltılara karşı tepkimizi 1 Mayıs'ta dolduracağımız alanlarda göstereceğiz.”

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA