BAL ŞEKİLLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL ŞEKİLLENDİ


 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play Out finalinde Anamur Belediyespor -Erdemli Belediyespor’u 3-1 yenerek Silifke ve Homurlu ile birlikte BAL’a yükseldi. Erdemli Belediyespor ise Süper Amatör Lig’e düştü.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Süper Amatör Lig’de play off’larda 2.’ci olan Anamur Belediyespor ile Bölgesel Ligde Silifke’nin ardından ikinci olan Erdemli Belediyespor’un mücadelesinde Anamur Belediyespor rakibini 3-1 yenerek adını Bölgesel lige yazdırdı.

Anamur Belediyespor bu galibiyetle 2022-23 sezonunda Silifke ve Homurlu ile birlikte Bölgesel ligde mücadele edecek. Erdemli Belediyespor ise Süper Amatör Ligde yer alacak.

 

FAVORİ ERDEMLİ’YDİ

Mersin Stadyumunda oynanan play-aut maçında BAL’da il sıralamasını 2’nci sırada tamamlayan Erdemli Belediyespor ile Süper Amatörün play-off maçalarını 2’nci sırada tamamlayan Anamur Belediyepor karşı karşıya geldi. Final karşılaşmasının favorisi olan Erdemli Belediyespor’un gününde olmadığı, daha iyi konsantre olan, maçı daha çok isteyen Anamur Belediyespor karşılaşmayı 3-1 kazanarak Bölgesel Amatör Lige yükseldi.

Sezona şampiyonluk iddiası ile başlayan Erdemli Belediyespor ise normal sezonu Silifke Belediyespor’un ardından 2’nci sırada tamamlayarak ilk hayal kırklığını yaratmıştı. Play-aut maçının mutlak favorisi olan, kadrosuna güvenen Erdemli ekibi 90 dakika boyunca büyük varlık gösteremeyince beklemediği mağlubiyet ile Süper Amatör ligine düştü.

 

BAL DEĞİŞTİ

Son oynan play-aut maçının ardından yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde oynayacak takımlar da belli oldu. Geçen sezonu İl sıralamasında 1’nci olan Silifke Belediyespor, Süper Amatör play-off maçalarını şampiyon tamamlayan Homurlu 1951 Spor ve son olarak play-aut karşılaşmasını kazanan Anamur Belediyespor yollarına BAL’da devam edecek.

Gecen sezon BAL’da mücadele eden İdman Yurdu 1925 ve Mersin 33 FK Bölgesel Amatör Lige veda ederek yeni sezonda Süper Amatör Ligde oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA