DEVA MUHTARLARLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVA MUHTARLARLA BULUŞTU


 

Haber Merkezi

 

DEVA Partisi Mersin İl Başkanlığı Ramazan ayı nedeniyle merkez ilçe muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mersin Ala Restaurantta gerçekleştirilen iftar yemeğine, Akdeniz, Toroslar ve Yenişehir ilçe muhtarları, DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, ilçe başkanları, il başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

 Ramazan ayının birlik ve beraberliğin, paylaşmanın bol olduğu bir ay olduğuna dikkat çeken Başkan Cenkcimenoğlu; “Muhtarlar demokrasimizin temel taşlarıdır. Vatandaşlarımızın birinci muhatabının muhtarlar olduğunu unutmayarak bu bilinçle hareket etmeliyiz.

Partisinin geçtiğimiz günlerde açıklanan Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Eylem Planı hakkından bilgi veren başkan Cenkcimenoğlu; “Partimizin iktidara geldiğinde ilk 90 ve 360 günlük yapacaklarımızı, hazırladığımız eylem planlarıyla halkımıza anlatıyoruz. 20 başlıkta belirlediğimiz yol haritalarımızın ilk yedisini açıklamış bulunuyoruz. Bunlardan ilki olan Tarım Eylem Planını Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın katılımıyla Adana ve Mersin’de açıkladık. Son olarak açıkladığımız ‘Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Eylem Planı’ ise Bursa’da açıklandı.

 

“MUHTARLIK YASASINI ÇIKARTACAĞIZ”

Muhtarlık Yasası’nı çıkartacağız. Muhtarlıkların görev, yetki ve sorumluluklarını değişen şartlar çerçevesinde yeniden tanımlayıp bu tanımlara uygun özlük hakları ve organizasyon yapısını tesis edeceğiz.  Mahalle içi ilişkileri odağına alan projelere destek vererek komşuluk kültürüne uygun mahalle dokusu yaratılmasına zemin hazırlayacağız. Büyükşehir Yasası’yla mahalleye dönüştürülen köylerin sorunlarını çözeceğiz. Mahallelerde kadın, aile, gençlik ve okuma merkezlerini arttıracağız.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA