SÜPER LİGİ İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER LİGİ İSTİYOR


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de 1’nci Amatör Küme play-off maçlarında 3 hafta geride kaldı. Süper Amatör Ligine çıkmak için 10 takımın kıyasıya yarıştığı play-off maçlarını Mersin spor camiası yakından takip ediyor. 10 takımdan sadece 4 takımın Süper Amatör lige çıkacağı play-off maçlarında oynanan 3 haftanın ardından ilk 5 sıra şu şekilde oluştu. Lider Mut İdman Yurdu Belediyespor’un 9 puanı, 2. Erdemli Limonspor’un 7, 3. Silifke Belediyespor’un 7, 4. Binevlerspor’un 5, ve 5. Demirtaşgücü’nün 4 puanı bulunuyor.

Her sezon güçlü bir kadro kuran, Süper lige çıkmak isteyen Demirtaşspor ise bu sezon daha istekli olarak lige başladı.3 haftanın geride kaldığı play-off maçlarında topladığı 4 puan ile 5’nci sırada yer alıyor. Oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Alt yapıdan gelen oyunculardan oluşan Demirtaşgücü tümüyle kendi imkanları ile maçlara çıkıyor. Demirtşagücü hafta sonu Tarsus’ta Tarsus Kanalspor ile karşılaşacak. Demirtaş ekibi bu karşılaşmayı kazanarak play-off çemberinin içinde yer almak isteyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA