“BELEDİYENİN İMKANLARI İYİ NİYETLE KULLANILMAMIŞ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BELEDİYENİN İMKANLARI İYİ NİYETLE KULLANILMAMIŞ”


 

Şehit aileleri ve gaziler ile iftar sofrasında buluşan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, “Belediyenin imkânları, geçmişte iyi niyetle kullanılmamış” çıkışı ile dikkat çekti.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Şehit aileleri, gaziler, engelli vatandaşlar ve aileleri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Mersin Millet Bahçesi sahil etabında düzenlenen iftara; Akdeniz Kent Konseyi Başkanı Mustafa Erim, Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Akdeniz Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı, Akdeniz İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz da katıldı. Kuran’ı Kerim tilaveti, dualar ve okunan ezanın ardından konuklar iftarlarını açtı.

Buluşmada konuklara hitap eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 11 ayın sultanı Ramazan’ın sonuna yaklaşıldığını belirtti; “Çarşamba günü Kadir gecemiz. Şimdiden mübarek olmasını, Rabbimin; başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemine huzur ve barış getirmesini diliyorum. Pazartesi günü ise, tuttuğumuz oruçlar, kıldığımız namazlar, eda ettiğimiz teravihlerin karşılığı olarak Rabbimizin bizlere hediyesi Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Vatandaşlarımızın bayramını da şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

 

“MİLLET BAHÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM”

Bu özel ve anlamlı buluşmayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin’e ve Mersinlilere kazandırdığı Millet Bahçesi’nde gerçekleştirmekten ayrıca onur ve mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Mustafa Gültak, belediye olarak, Millet Bahçesi’ni aktif olarak kullandıklarını, çocuklar ve gençlere yönelik kültürel, sanatsal ve eğitime yönelik etkinlikler düzenlediklerini anlattı.

Başkan Gültak; “Bu bahçemize sahip çıkmamız gerekiyor. Çünkü gençlerimiz, çocuklarımız ve tüm kentimiz ve vatandaşlarımız için güzel bir alan. Burayı ne kadar çok kullanırsak, daha da güzel olacağını düşünüyorum. Doğumuz, batımız, güneyimiz deniz. Sadece kuzeyimiz kara. Böyle bir yarım ada gibi, körfezi ile birlikte gerçekten çok güzel bir alan. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. O’nun sayesinde böyle bir hizmeti Akdeniz’e ve halkımıza kazandırdık” ifadelerini kullandı.

 

“BELEDİYENİN İMKÂNLARI, GEÇMİŞTE İYİ NİYETLE KULLANILMAMIŞ”

Başkan Gültak; belediye olarak, kadınlar ve gençlere yönelik hizmet ve projelere öncelik verdiklerinin altını çizdi, engelliler konusunda da belediyenin imkânlarını zorlayıp her türlü desteği sunduklarını anlattı, Akdeniz’de ilk kez engelli basketbol takımı kurduklarını kaydetti. Başkan Gültak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Geçmişte belediyenin imkânları yıllarca iyi niyetle kullanılmamış. Borç batağında bir belediye...

Ama biz buna rağmen projelerimiz ve merkezi bütçeden aldığımız desteklerle birçok hizmet ve projeyi hayata geçirdik. Üniversite hayali kuran gençlerimiz için gökdelen 29’uncu katta bir etüt merkezi hazırladık. Ayrıca birkaç ay içinde Yılmaz Güney Gençlik Merkezi’ni de tamamlayıp hizmete açacağız. Akdeniz’i değiştiren hizmet ve projelerimiz devam edecek. İftar soframıza katılarak bizleri onurlandıran saygıdeğer şehit ailelerimize ve gazilerimize çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA