“KOKAİN KAÇAKÇILIĞI ŞEBEKE İŞİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KOKAİN KAÇAKÇILIĞI ŞEBEKE İŞİ”


 

Mersin Limanı’nda yakalanan tonlarca kokaine karşı Mersin kamuoyu nihayet sessizliğini bozarak Ticaret Bakanı Mehmet Muş’tan, gereğinin yapılmasını istedi. Kente gelerek incelemeler yapan Muş ise, “Bu bir şebeke işi ve kaçakçılıkta Mersin’in kabahati yok. İnsanın olduğu her yerde yaşanabilecek bir konu ve üzerine kararlılıkla gidiyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 

Ekvator'dan Mersin'e muz konteynırları içinde kokain gelmeye devam ediyor. Geçen yıldan buyana tonlarca kokain yakalanırken Mersin kamuoyu nihayet sessizliğini bozdu.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, iş insanları ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) bir araya geldi. Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Hacı Özkan, Ali Cumhur Taşkın, Olcay Kılavuz, Baki Şimşek, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol, Yönetim Kurulu, Melis Üyeleri ve iş dünyası temsilcilerinin katıldığı toplantıda Bakan Muş’a, Mersin Limanı’ndaki kaçakçılığın kenti olumsuz etkilemesi ile ilgili görüş bildirilerek, gereğinin yapılması istendi.

 

MERSİN RAHATSIZ

Toplantının moderatörlüğünü yapan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, “Son dönemlerde Mersinlilerin tamamının rahatsız olduğu bir konu var. O da muz konteynerleri içerisinde yapılan kaçakçılık. Bu tür olaylar tüm kentin itibarını ve beraberinde ticaretini zedeliyor. Bu konunun, denetimlerin artırılarak önüne geçilmesini talep ediyoruz.”

 

 “KAÇAKÇILIKTA MERSİN’İN KABAHATİ YOK”

İlk olarak kaçakçılık konusuna değinen Bakan Muş, “Kaçakçılığı kimse istemez. Hem kolluk güçleri hem de Gümrük Muhafaza Teşkilatı yoğun şekilde çalışıyor. Bu bir şebeke işi ve kaçakçılıkta Mersin’in kabahati yok. İnsanın olduğu her yerde yaşanabilecek bir konu ve üzerine kararlılıkla gidiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA