ŞAMPİYON MERSİNGÜCÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON MERSİNGÜCÜ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Voleybol Bölgesel Erkekler Ligi’nin 2001-2022 şampiyonu Mersingücü GSK oldu.

Toroslar 1000 Kişilik Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilen voleybol bölgesel erkekler lig müsabakalarında oynanan karşılaşmalar sonucunda Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü şampiyon oldu.

Ligin son maçında Tarsus Gençlik Spor ile karşılaşan Mersingücü GSK voleybol takımı, 25-15, 25-22 ve 25-22 set sonuçlarıyla 3-0 galip gelerek şampiyon oldu. Bu sezon ligde Tarsus Akademi Spor, Bozyazı Belediye Spor, Tarsus Gençlik Spor ve Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü yer aldı.

Mersingücü GSK geçtiğimiz günlerde karşılaştığı Tarsus Akademi Spor ve Bozyazı Belediye Spor maçlarından da 3-0’lık galibiyetlerle ayrılmıştı. Çıktığı tüm maçlarını 3-0 galibiyet skoruyla süsleyen Mersingücü GSK, bu sonuçlarla Mersin birinci olarak 2. Lige çıkma finallerine katılma hakkı elde etmiş oldu.

Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nas, takım oyuncularını ve antrenörlerini tebrik ederek amaçlarının 2. Lige çıkmak olduğunu söyledi. Nas, “Bu sezon iyi bir takım kurduk, lige iyi hazırlandık ve şampiyon olduk. Bu şampiyonlukla 2. Lige çıkmak için yapılacak final müsabakalarına katılma hakkı elde ettik. Öncelikli hedefimiz 2. Lig’e çıkmak ve orada kalıcı olduktan sonra üst liglerde Mersin’imizi en iyi şekilde temsil etmek”dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA