İÇEL KÖPRÜ’YÜ GEÇTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL KÖPRÜ’YÜ GEÇTİ


 

İçel İdman Yurdu evinde ağırladığı Karaköprü 1-1 ile berabere kalarak yenilmezlik serisini sürdürdü.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 32. Hafta maçında Karbel Karaköprü Belediyespor’u konuk etti. 1-1 biten maç ile İçel yenilmezlik serisini sürdürdü.

Mersin Stadyumunda oynanan karşılaşma, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklara ücretsiz oldu.

Geçen hafta Play-off’ları garantileyen Kırmızı Lacivertliler, Şanlıurfa ekibi karşısında galip gelme parolası ile sahaya çıktı.

Normal sezonun tamlanmasına 3 hafta kala 25 maçtır yenilmeyen, 11 maçtır kaybetmeme rekoruyla maça başlayan Kırmızı Lacivertli ekip maça tam olarak istediği gibi başlayamadı. İçel tutuk bir oyun sergilerken konuk ekip ise ligde rahat bir konumda olmasından dolayı maçın hakimiydi. Karaköprü bu rahatlıkla 28. Dakikada. Halil Yılmaz ile 1-0 öne geçti. 11 maç sonra kalesinde gol gören Mersin ekibi küçük bir şok yaşadı. İlk yarının tamamlamasına dakikalar kala İçel golü buldu. 45. Dakikada Nurettin Çağlar ile maça eşitlik geldi 1-1. Ender Alkan’ın cezalı olduğu kulübeye girmediği maçta kulübede ki teknik patron ise Vedat Çoban oldu. Vedat Çobanın ikinci defa takımın başında çıktığı maçta ilk yarı 1-1 bitti.

İkinci yarı her iki takımda ilk yarı kadroları ile sahaya çıktı. Orta saha ağırlıklı oynanan maçta her iki takımda fazla gol pozisyonu üretemedi. Maçın son bölümlerinde İçel idman Yurdu önde oynamaya çalışsa da istediği

Pozisyonları bulamadı. Kötü bir futbol sergileyen İçel evinde oynadığı maçta 1 puan çıkarabildi 1-1. Aldığı 1 puan ile 62 puana yükselen Mersin ekibi son 2 haftaya 3. Sırada girdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA