ERDEMLİ’DE 23 NİSAN COŞKUSU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE 23 NİSAN COŞKUSU


 

Haber Merkezi

 

Erdemli Belediyesi Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan Kreş ve Gündüz Bakımevi minik öğrencileriyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, birbirinden renkli etkinlikler düzenledi. Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe ailelerin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, minik öğrenciler eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından minikler gruplar halinde sahne performansını sergiledi.

Renkli görüntülere sahne olan miniklerin birbirinden eğlenceli koreografileri izleyenlerden bol alkış aldı. Semazen gösterisi yapan miniklerin başarılı performansı göz doldurdu.  Miniklerin yabancı dilde şarkı söylerek sergiledikleri dans en çok alkış alan oyunlar arasındaydı. Miniklerin yöresel kıyafetler eşliğinde ‘Milletler Dansı’ performansı izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Şehit Musa Özalkan Kreşi tarafından hazırlanan etkinlikte minik öğrenciler, hem eğlendiler hem de izleyen velileri eğlendirdiler. Salonu tıklım tıklım dolduran ve çocuklarıyla aynı heyecanı paylaşan ailelerin heyecanı gözlerden kaçmadı.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın nitelikli olarak yetişmeleri için gayret sarf ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Kreşimizin adını taçlandıran şehidimiz Musa Özalkan da Afrin’de vatani görevini yaparken arkadaşlarına şunu vasiyet ediyor; Şayet ben burada şehit olursam, devletimin bana verdiği tazminatla buradaki çocuklara kreş açın diye vasiyeti var bildiğiniz gibi. Bir nebze de olsun şehidimizin adını yaşatmak adına, Erdemli Belediyesi tarafından kaliteli, nitelikli, vatanını, milletini seven, bayrağını seven bir neslin yetişmesi adına kreşimizi Erdemlimize kazandırdık. İyi yetişmiş, kaliteli yetişmiş, nitelikli yetişmiş ve dünyadaki gelişmeleri gözlemleyen, onu özümseyen, gözünü zirveye diken gençlerimizin yetişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Şu anda kreşimizde devam eden çocuklarımıza üç tane yabancı dil öğretiyoruz çok şükür. Çocuklarımızın tamamının beslenmesinden tutun da spor eğitimine kadar geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarını en mükemmel şekilde sağlamaya gayret ediyoruz. Konusunda uzman öğretmenlerimiz ve diğer çalışanlarımız sayesinde sizlerin gözünüz asla arkada kalmasın” diye konuştu.

Öğrencilerin performansını gören veliler kreşteki yönetimden ve eğitim veren öğretmenlerden çok memnun olduklarını ifade ettiler. 23 Nisan etkinliğinin çok güzel hazırlandığını ifade eden Esra Diken, ”Çok güzel bir programdı, çok güzel hazırlanmış. Her şey dört dörtlüktü bence. Hem çocuklar çok mutlu oldu hem de biz çok mutlu olduk” diye konuştu.

68 yaşında 23 Nisan’ı kutladığı için mutlu olduğunu İfade eden Selim Yıldırım, ”68 yaşındayım, gelip kutladığım için memnunum, çocukluğumu yaşadım. Çok güzel oldu” diye konuştu.

Öğretmenlerin çocuklarını çok iyi bir şekilde yetiştirdiği için memnun olduğunu ifade eden Yahya Arslan, ”Öğretmenlerimizin ellerine sağlık. Çocuklarımızı bu kadar iyi yetiştirmeleri bizi çok memnun etti. Gurur duyuyoruz” dedi.

Etkinlikten çok keyif aldığını ifade eden Fatma Günay, ”Çok güzeldi herkesin eline emeğine sağlık, çok başarılıydı. Çok memnun olduk, izlemekten keyif aldık” diye konuştu.

Etkinliğin çok güzel geçtiğini ifade eden Taşkın Şahin, “Çok güzel bir etkinlikti, çocuğumla gurur duydum”ifadelerini kullandı.

Öte yandan etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA