MİNİKLERDEN BAŞKAN GÜLTAK’A ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİNİKLERDEN BAŞKAN GÜLTAK’A ZİYARET


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Özgürlük Mahallesi’nde bulunan mahalle evi kreşine devam eden çocukları makamında ağırladı. Renkli ziyarette Anadolu’nun 7 bölgesine ait yöresel kıyafetler giyen minikler, hazırladıkları yöresel ürünler ve dileklerini yazdıkları mektupları da Başkan Gültak’a verdiler.

Başkan Gültak, kreş öğretmenleri ile birlikte ziyarete gelen küçük çocuklara çikolata ikramında bulundu, onlarla sohbet etti. Özgürlük Mahallesi’nde yaşayan çocuklar da buluşmada, mahalleye oyun parkı ve spor sahası yapılması taleplerini dile getirdi.

Başkan Gültak ise, mahallede yapımı bitmek üzere olan 9 bin metrekare genişliğe sahip Sekmen Parkı’nın yakında vatandaşların hizmetine gireceğini hatırlattı, geçmişte atıl durumda kalan parkları da yenilediklerini anlattı.

Tırmıl Tepe Spor Kompleksi’nin yapılmasıyla mahallenin büyük bir spor tesisi ve gençlik merkezine kavuşacağını belirten Başkan Gültak, bu tesisten yakın mahallelerde yaşayan tüm insanların faydalanabileceğini anlattı.

 

“BELEDİYEMİZE NEŞE VE MUTLULUK KATTILAR”

Buluşmada, kreş öğretmenleriyle de sohbet eden Başkan Mustafa Gültak, dile getirdikleri bazı talepleri dinledi, çözüm için birim yetkilileri ile görüştü. Başkan Gültak; “Özgürlük Mahalle Evi bünyesinde hizmet veren kreşimize devam eden çocuklarımızı belediyemizde ağırladık.

Ziyaretleri beni çok mutlu etti, belediyemize neşe ve mutluluk kattılar. En kıymetli varlığımız olan çocuklarımızın sağlığı, mutluluğu ve geleceğe güvenle bakabilmeleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu güzel ziyaretleri nedeniyle sevgili çocuklarımıza ve kıymetli kreş öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA