102 YILDIR BİTMEYEN COŞKU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

102 YILDIR BİTMEYEN COŞKU


 

2 yıllık pandeminin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu kaldığı yerden devam edecek. Cumhuriyet alanındaki resmi törene minikler gösterileri ile renk katacak.

HASAN KÜÇÜK

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılı 2 yıllık pandeminin ardından Mersin’de yine alanlarda kutlanacak. Pandemi nedeniyle bayramlarına hasret kalan çocuklar yine büyük coşku yaşayacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı nedeniyle Cumhuriyet alanında gerçekleştirilecek tören saat 09.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayacak. İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerin manevî huzurunda saygı duruşunda bulunulacak ve akabinde Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosunun çalacağı İstiklâl Marşı ile 2 kız-2 erkek öğrenci tarafından Türk Bayrağı göndere çekilecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın günün önem ve anlamı ile ilgili konuşmasının ardından, resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.  Anaokulu öğrencilerinin ritim dans gösterisinin ardından öğrenciler şiir okuyacak. Öğrencilerin Kafkas, Hint Dansı gösterisi, ilkokul öğrencilerinin atık malzemelerden oluşan defilesi ve halk oyunları gösterisi ile program sona erecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA