“GURURLU VE MUTLUYUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“GURURLU VE MUTLUYUZ”


 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayınladığı mesaj ile kutlayan Vali Su, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yayınladığı mesaj ile kutladı.

2Bağımsızlığımızın ve hürriyetimizin sembolü, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun göstergesi, milli irademizin üzerinde hiçbir gücün olamayacağının nişanesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Vali Su, “Milletimiz içerisinde bulunduğu şartların ağırlığına, yaşanan yoksunluklara aldırış etmeden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde verdiği kurtuluş mücadelesini büyük bir zaferle sonuçlandırarak kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini kırmıştır.

TBMM’nin açılışı ile istiklal ve istikbalinden asla taciz vermeyeceğini tüm dünyaya ilan eden milletimizin gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine bir ve bütün olarak vermiş olduğu var oluş mücadelesinin ruhu bugün de karşılaştığımız zorlukları aşmada en büyük ilham kaynağımız olmaya devam etmektedir.

Büyük Önder; bağımsızlık mücadelemizin ve milli egemenliğimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açıldığı 23 Nisan gününü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan ederek çocuklarımıza armağan etmiş ve onlara duyduğu güveni göstermiştir.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın da, Atatürk’ün kendilerine duyduğu bu güvenden hareketle; ülkemizi her alanda çok daha üst seviyelere taşıyacaklarına, milletimizi çağdaş medeniyet seviyesinin de üzerine çıkaracaklarına yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Kurtuluş Savaşımızın başkomutanı, Meclisimizin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102. Kuruluş yıl dönümünü, çocuklarımızın ve dünyadaki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA