PLAN: 3 PUAN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PLAN: 3 PUAN!


 

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3’ncü Lig 3’ncü grupta play-off oynamayı garantileyen İçel İdman Yurdu’nda işler yolunda gidiyor.  Diğer taraftan da tüm rekorları kıran Kırmızı Lacivertli ekip yenilmezlik serisini 25 maça çıkartırken kalesinde ise 11 haftadır gol görmüyor. Rekorunu geliştirmek play-off’a moralli gitmek isteyen İçel İdman Yurdu hafta sonu oynayacağı Karbel Karaköprü Belediyespor maçına ayrı önem veriyor.

Hafta boyunca kendi tesislerinde Karaköprü maçına hazırlanan Mersin ekibinde tüm plan 3 puan için yapıldı. Yönetim ise İçel İdman Yurdu Karaköprü maçının bilet fiyatlarını da belirledi. Maç günü Stadyum gişelerinde satışa sunulacak olan bilet fiyatları şu şekilde belirlendi. Maraton tribünü 3 lira, kapalı tribün ise 5 lira olarak belirlendi. İçel İdman Yurdu K. Karaköprü Belediyespor karşılaşması Pazar günü saat 15.00’da oynanacak. Maça taraftarın büyük ilgi göstermesi bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA