KARA KUTU NEDEN ALINDI? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARA KUTU NEDEN ALINDI?


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, uzun yıllardır sağ kolu olması nedeniyle kara kutusu olarak adlandırılan ancak adı sık sık skandallarla gündeme gelen Doğukan Uyan, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevinden alındı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde geride kalan 3 yılda en çok konuşulan isimlerden olan Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan, görevden alındı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, uzun yıllardır sağ kolu olması nedeniyle kara kutusu olarak adlandırılan ancak adı sık sık skandallarla gündeme gelen Uyan’ın görevden alınması ile ilgili kamuoyuna bir açıklama yapıldı.

Sessiz sedasız gerçekleştirilen görevden alma sonrası Uyan’ın yerine vekaleten yine Özel Kalem Müdürlüğü’nde görevli Serkan Altundeğer atandı.

 

KASIM’DA DA ALINMIŞTI!

Ancak adı sık sık Büyükşehir Belediyesi’nde eleştiri konusu olan ihalelerle gündemine gelen Doğukan Uyan’ın görevden alınması kent kamuoyunda merak uyandırdı.

Seçer’in, milletvekilliliği yaptığı dönemden buyana birlikte çalıştığı Uyan geçtiğimiz yıl Kasım ayında da aynı gün içerisinde pek çok defa görevden alınmış ancak aynı gün yeniden iade edilmişti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yandaş basın yayın kuruluşları Doğukan Uyan7ın, MESKİ’de görevlendirileceğini önü sürdü.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA