“AĞLAMAYACAK HİZMET EDECEĞİZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“AĞLAMAYACAK HİZMET EDECEĞİZ”


 

Akdenizli muhtarları iftar sofrasında ağırlayan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, “Belediyenin borcunu ben yapmadım; bunu da ispatladım. Zorluklar içindeyiz ama sorun değil. Burası ağlama yeri değil, iş yapma yeridir. Hizmet vermeye devam edeceğiz " dedi.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Ramazan Ayı dolayısıyla ilçe sınırları içerisinde görev yapan muhtarları iftar sofrasında ağırladı. Ramazan Ayı vesilesi ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Gültak, "İnşallah bayramda da sağlıklı bir şekilde hep bir arada oluruz" diye konuştu.

 

"AKDENİZ 20 SIRA BİRDEN YÜKSELDİ"

Akdeniz'de görev yapan muhtarların destekleri ile ilçede çok güzel şeylerin olduğuna vurgu yapan Başkan Gültak, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın düzenli yaptığı çalışmalar var. Bunlardan  biri de 56 farklı parametrenin olduğu bir çalışmadır. Bunun sonrasında ilçeler arasında sıralama yapıyorlar. 2017 yılında Akdeniz ilçesi Türkiye'de 123. sıradaymış. 2022 sonucunda 103. sıraya yükselmiştir. 20 sıra birden yukarı çıktı. Bu ilçe bu kadar kısa sürede yükseliş gösterdi. Birinci ilçemiz 49. sıradaki Yenişehir'dir. Sonrasında Akdeniz olarak biz geliyoruz. Şimdi herkes bir şeyler söylüyor. Siyasetçinin işi budur. Ben size Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın yaptığı çalışmayı söylüyorum" ifadelerini kullandı.

 

"HIZIMIZI KESMEK İSTEYENLER VAR; KESEMEYECEKLER"

Akdeniz'de barış ve kardeşliği sağladıklarının altını çizen Başkan Mustafa Gültak, "Hizmetlerimize de kaldığımız yerden her şeye rağmen devam edeceğiz. Hızımızı kesmek isteyenler var. Kesemeyecekler. Bugüne kadar belediyenin imkanları ile çok az şeyler yapabildik. Örneğin bu ay yine İller Bankası'ndan gelen para maaşı ödemiyor. Üstüne yine para koyup maaşları ödeyeceğiz. Bugüne kadar ben her şeyi net konuştum. Rakamlar ortada. Bugüne kadar kimseyi yanıltmadım" şeklinde konuştu.

 

"BURASI AĞLAMA YERİ DEĞİL İŞ YAPMA YERİDİR"

Akdeniz Belediyesi olarak zorluklar içinde olduklarını dile getiren Başkan Gültak, "Bu sorun değil. Çünkü burası ağlama yeri değil, iş yapma yeridir. Kimse Mustafa Gültak'a 'Gel kardeşim borç batağı içindeki belediyeyi yönet' demedi. Ben buraya bilerek geldim. İş yapmak zorunda olduğumuz gibi bunları da insanlara anlatmak zorundayız. Bu borcu ben yapmadım; bunu da ispatladım. Buna rağmen hizmet vermeye çok şükür devam ediyoruz. İnşallah Akdeniz, sizlerin sayesinde, sizlerin çalışması ile daha da iyi yerlere gelecek" dedi.

Akdeniz ilçe sınırları içerisinde görev yapan muhtarlar da Başkan Mustafa Gültak'a teşekkürlerini ileterek, Akdeniz ilçesini ve mahalleleri değiştiren hizmet ve projelerin devamını beklediklerini dile getirdiler.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA