İŞKUR’DAN FİRMALARA ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞKUR’DAN FİRMALARA ZİYARET


 

Haber Merkezi

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mustafa Kutlu, farklı sektörlerdeki firmalara yapılan bilgilendirme ziyaretleri kapsamında Bağlar Mobilya, FL Konfeksiyon, Sara Food firmalarını ziyaret ederek firma yetkilileri ile İŞKUR programları ve firmaların çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Düzenlenen ziyaretler kapsamında İl Müdürü Kutlu ve beraberindeki İŞKUR heyeti; FL Konfeksiyonda işyeri sahibi Ekrem Sağlam ve FL Konfeksiyon çalışanları, Bağlar’s Mobilyada işveren yetkilisi Berkan Bağ ve Bağlar’s mobilya çalışanları, Sara Food firmasında Genel Müdür Turhan Yöndemli ile bir araya geldi. İl Müdürü Kutlu, İŞKUR’un işgücü piyasasının ihtiyaç duyduğu nitelikli personelleri yetiştirmek için düzenlediği kurs ve programlar hakkında firma yetkililerine bilgiler verdi. Kutlu daha önce FL Konfeksiyon firmasında nitelikli personel yetiştirmek amacıyla toplamda 43 ayrı programda 240 kişinin İşbaşı Eğitim Programından faydalandığını, bu kişilerden 155’inin istihdam edildiğini ve hali hazırda 4 ayrı programda toplamda 22 kişinin İşbaşı Eğitim Programından faydalanmaya devam ettiğine, Bağlar’s Mobilya firmasında 20 ayrı programda 49 kişinin İşbaşı Eğitim Programından faydalandığını, bu kişilerden 38’inin istihdam edildiğini ve hali hazırda 2 ayrı programda toplamda 8 kişinin İşbaşı Eğitim Programından faydalanmaya devam ettiğine, Sara Food firmasında ise 7 ayrı programda 58 kişinin İşbaşı Eğitim Programından faydalandığını, bu kişilerden 32’sinin istihdam edildiğine dikkat çekerek firmalarla yapılan bu tarz işbirliklerinin önemli olduğunu söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA