GÜLNAR’DA MUHTARLAR İFTARDA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR’DA MUHTARLAR İFTARDA BULUŞTU


 

Haber Merkezi

 

Gülnar Kaymakamı Yunus Emre ve Bayraklı ve Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar

Gülnar Belediyesi Yörük Sofrasında kurulan iftar sofrasında muhtarları ağırladı.

Gülnar Belediyesi tarafından düzenlenen iftara Kaymakam Bayraklı ve Başkan Ünüvar’ın yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal Kadim, AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci, ile MHP ve AK Parti Kadın ve Genlik Kolları Başkanları belediye meclis üyeleri, kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ‘’50 mahallemizin muhtarıyla birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Gülnar Belediyesi olarak daha güzel bir Gülnar için ilçemize bir çok hizmet yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de muhtarlarımızla beraber daha güzel bir Gülnar için çalışacağız. Mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde hizmetlerimize destek olan, hemşehrilerimizle bizler arasında gönül köprüsü kuran değerli muhtarlarımıza minnettarız. Biz büyük bir aileyiz. Bugün de bu aile olgusuyla bir araya geldik ve ramazanın bereketini birlikte paylaştık. İftar Programımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Rabbim tutulan tüm oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylesin.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA