TİY İÇİN BULUŞTULAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY İÇİN BULUŞTULAR


 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, üst üste 9’uncu galibiyetini alarak 52 puanla 2’inci sıraya yükselirken Başkan Haluk Bozdoğan ve kulüp yönetimi bir araya gelerek, takımı daha iyi yerlere taşımak için beyin fırtınası yaptı.

HEDİYE EROĞLU

Adeta küllerinden doğan Tarsus İdman Yurdu’nu daha iyi yerlere taşımak için kent ve kulüp yönetiminin işbirliği sürüyor. Son olarak TİY Kulüp Başkanı Ali İlk ve Yönetim Kurulundan Erdoğan Aslan, Mehmet Yazgünoğlu ve Sportif Direktör Armağan Yapıcı, Tarsus Belediyesi Başkanı Haluk Bozdoğan ile bir araya geldi. Bu önemli buluşmada kulübün güncel durumu ve geleceği hakkında çalışmalar hakkında fikir alışverişi gerçekleştirildi. Tarsus Belediyesi Başkanı Haluk Bozdoğan, “Tarsus İdman Yurdu için mücadelemizi ‘sözde’ değil ‘özde’ sürdürüyoruz. Takımımızın sahada aldığı başarılara bir yenisini daha eklemesi için yaptığımız çalışmalar, ümit ediyoruz ki, kentimizi baştan sona kenetleyecek bir süreci de beraberinde getirecektir.” paylaşımı yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada da, “Her fırsatta takımımızın yanında olan sayın Haluk Bozdoğan’a teşekkür ederiz” denildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA