TÜRKÜDEN CAZA: ELİF SANCHEZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TÜRKÜDEN CAZA: ELİF SANCHEZ


 

Haber Merkezi

 

Kendi adını taşıyan ilk albümüyle müzikseverlerin gönlünde taht kuran Elif Sanhcez, merakla beklenen ikinci albümüyle Mersin’de sanatseverlerle buluşacak.

20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, “Caz da söylerim ama türküler benim evim” diyerek ilk albümünde seslendirdiği şarkılarla unutulmaz yorumlara imza atan Caz Solistti Elif Sanhcez’i Mersinli hayranlarıyla buluşturuyor. Grammy ödüllü İspanyol Besteci ve Gitarist Javier Limon’un yapımını üstlendiği “Mi Voz” (Sesim) adını taşıyan ikinci albümünden şarkıların seslendirileceği konser, 23 Mayıs 2022 Pazartesi saat: 20.00’de Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde yer alacak. 9 İspanyolca ve 2 Türkçe şarkıdan oluşan albüm, müzikseverlere ilk kez Mersin’de sunulacak. 

 

ÖNEMLİ KONSER SALONLARI VE CAZ KULÜPLERİNDE PERFORMANSLAR SERGİLEDİ

Müzisyen bir aileden gelen ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nı üstün başarıyla bitiren Elif Sanchez, 2017’de Bill Pierce Ödülü ve Akdeniz Müzik Enstitüsü Ödülü’nün de sahibi oldu.  Berklee College of Music mezun olan Sanatçı, Boston’da kaldığı süre boyunca 2015’te kurduğu “Mediant Collective” grubu ile Javier Límon’un dikkatini çekti ve “Refuge of Sound” projesine konuk sanatçı olarak davet edildi; Boston ve New York’ta Drom NYC, Rockwood Music Hall, The Well Brooklyn, Boston Symphony Hall, Boston Opera House, Berklee Performance Center gibi önemli konser salonları ve caz kulüplerinde performanslar sergiledi.

Elif Sanchez’in ikinci albümünün prodüktörlüğünü ise Buika, Enrique & Estrella Morente, Chucho Valdés, Paco de Lucia, Mariza, Caetano Veloso, Alicia Keys gibi dünyaca ünlü sanatçılarla 100’ü aşkın prodüksiyona imza atan Javier Limon yapıyor.

Konser biletleri, Salon: 100 TL-70 TL, Balkon: 50 TL olup www.merfest.org.tr veya www.biletfest.com adresinden online alabilirsiniz.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA