HOMURLU BAL KAYMAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HOMURLU BAL KAYMAK


 

Mersin Süper Amatör Lig play-off maçlarında grubu lider tamamlayan Homurlu 1951 Spor şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükseldi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin spor camiasında hiç kimsenin şans vermediği, ligin en mütevazi kadrosuna sahip olan Homurlu 1951 Spor, play-off’da ki son maçında güçlü Mersin Camspor ile karşılaştı. Camspor’u 2-1 yenerek adını Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yazdıran Homurlu, büyük bir sevinç yaşadı.

Homurlu’da oynanan maça taraftarlar büyük ilgi gösterirken maçta zaman zaman tansiyon da yükseldi. Kazanan takımın direk BAL’a çıkacak olması, bütün sezonun emeğinin tek maça bağlı olması maçın atmosferini yükseltti. Yer yer gerginlik olsa da 2 gençlik kulübünün final gibi maça çıkması spor camiasını ayrıca mutlu etti. Maçta ilk golü atan ev sahibi Homurlu maçta daha kontrollü bir oyunu tercih etti. Camspor’a ise galibiyetin dışında hiçbir skorun yaramayacağını bildiği için uzun adamları ile rakibine yüklenmeye çalıştı. Saha zeminin kötü olması, sahanın küçük olması genelde konuk takımları zor durumda bıraksa da ev sahibi bunu avantajına çevirmesini bildi.

Maçın son dakikalarında Camspor 1-1 eşitliği yakalasa da bunu koruyamayınca 2 dakika sonra kalesinde 2’nci golü görerek karşılaşmayı ev sahibi 2-1 kazanıp BAL’a yükselen ekip olmayı başardı. Camspor bu skorla pla-off’ları 3’ncü tamamladığı için hiçbir iddiası kalmadı. Camspor yeni sezonda yoluna Süper Amatör ligde devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA