“TARSUS’U HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“TARSUS’U HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ”


 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, 2021-2022 futbol sezonun ikinci yarısında en çok puan toplayan takımlardan olurken, son 9 maçını kazanarak ligde ikinci sıraya yerleşti.

İkinci yarı 39 puan toplayan Bodrumspor’un ardından, 32 puan toplayan Tarsus İdman Yurdu, 30 puan toplayan Fenerbahçe’yi geride bıraktı.

Amed Sportif Faaliyetler’i kendi sahasında 2-0 yenen Tarsus İdman Yurdu, 52 puanla ikinci sıraya yükselirken, Play- Off için büyük avantaj elde etti.

Her maçı final havasında oynadıklarını belirten Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ali İlk, hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.

Amed Sportif Faaliyetler maçında güzel bir futbolla, taraftarların desteğiyle 3 puan aldıklarını söyleyen Ali İlk, kalan diğer maçları da kazanıp, Play-Off’a yükseleceklerine inandıklarını söyledi. İlk, “Seriye devam ediyoruz, 9’da 9 yaptık. Çok güzel bir hava yakaladık. Artık inandık ve başaracağız. Bize her konuda destek veren Belediye Başkanımıza gerçekten teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Teknik heyetimize, sahada mücadele eden futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Mutlu sona yaklaşıyoruz. Tarsus İdman Yurdu hak ettiği yere gelecektir” dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA