TİY PLAY-OFF’A ÇOK YAKIN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY PLAY-OFF’A ÇOK YAKIN


 

Tarsus İdman Yurdu, Amedspor’u da 2-0 geçerek 9’uncu galibiyetini aldı ve Play-off hedefine biraz daha yakınlaşmış oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, 35. hafta kapsamında karşılaştığı Amedspor maçında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Tarsus Şehir Stadyumunda oynana karşılaşmada Sarı Lacivertlileri öne geçiren gol 34’üncü dakikada Volkay Altınsoy’dan geldi. Play-Off’u garantileyen Amedspor, bastırsa da ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Eren Keleş’in penaltıdan attığı ikinci gol ile Tarsus büyük sevinç yaşadı.

Geçen hafta deplasmanda Pazarspor maçını kazanarak ligde 3’üncü sıraya yükselen TİY, kritik öneme sahip karşılaşmadan 3 puan ile ayrılarak, Play-off hedefine biraz daha yakınlaşmış oldu.

Evinde Amedspor’u yenerek üst üste 9’uncu galibiyetini alan Tarsus İdman Yurdu bu galibiyet ile ligde 52 puanla 2’inci sıraya yükseldi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA