POLİSLERE SİLAHLI SALDIRIYA 3 GÖZALTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

POLİSLERE SİLAHLI SALDIRIYA 3 GÖZALTI


 

Adana’da ev aramasına giden polis ekiplerine pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 1’i komiser 2 polisin yaralandığı saldırıda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi 1327 sokakta meydana geldi. Saat 11.00 sıralarında Yüreğir Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ev araması kararına istinaden Süleyman Işık’ın evine gitti. Işık, polis ekiplerini gördüğü sırada balkondan pompalı tüfek ile ateş açtı.

Bu sırada polis memuru Hasan Arık göğsünden, komiser Alper Demir ise pompalı tüfekten çıkan saçmalarla sırtından yaralandı. Polisler olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılırken Işık ise yaklaşık 500 metre kaçarak bir eve saklandı.

Özel harekat polislerinin de katkısıyla düzenlenen operasyonla Süleyman Işık, saklandığı evden yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca polisler Süleyman Işık’ın babası Ahmet ile kardeşi İbrahim’i de gözaltına aldı.

Evde yapılan aramalarda ise olay sırasında kullanılan pompalı tüfek harici 1 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, çok sayıda şarjör ve fişek kartuş ele geçirildi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA