BELEDİYEDEN LOJİSTİK KÖY’E DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BELEDİYEDEN LOJİSTİK KÖY’E DESTEK


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’den Mersin’de kurulması planlanan Mersin Uluslararası Lojistik Köy’e tam destek geldi.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, UND Yönetimini yalnız bırakmadı. UND Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Muhittin Ocak ve Rıdvan Arıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Özçelik, Kerem İmrak, Coşkun Aytaş, Mehmet Can Arslan, Süleyman Aktaş ile UND Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Muazzez Araç ve Siraç Dündar’la birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Mersin’de kurulması planlanan Uluslararası Lojistik Köy’ün gerekliliği ve nasıl yapılması gerektiğine dair detayların konuşulduğu görüşmede Başkan Kızıltan ve UND Yönetimi, yurtiçi ve yurtdışından yatırımcıların hazır olduğunu, yer tahsisi konusundaki sorunun çözülmesi halinde vakit kaybedilmeden çalışmaya başlanabileceğini vurguladı.

 

ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Artık harekete geçme zamanı olduğunu dile getiren Başkan Seçer ise devam eden imar çalışmaları hakkında bilgi paylaştı. Mersin’in İstanbul’un ardından araç filosu açısından en büyük ikinci il olduğunu hatırlatan Seçer, “Aynı zamanda Mersin lojistik ile doğup büyüyen bir kent. Böyle bir projenin hayata geçmesini en az ben de sizler kadar istiyorum” ifadelerini kullandı.

Nakliyeciler Sitesi Projesi’nin hızla tamamlandığını ve ihale aşamasına gelindiğini hatırlatan Seçer, Belediye, MTSO ve UND’nin birlikte hareket etmesiyle bu projede de hızla yol alınabileceğine inandığını söyledi. Vakit kaybedilmeden çalışmalara başlanması kararı alınan görüşmede proje içerisinde gümrük, depolama alanları, TIR garajları gibi sektörel yatırımların yanı sıra fuar alanı beş yıldızlı oteller gibi uluslararası lojistiğin gerektirdiği her türlü tesisin yer alacağı altyapı oluşturulması gerektiğine de değinildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA