TARSUS’TA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE


 

Haber Merkezi

Tarsus’ta eş zamanlı düzenlenen operasyonda 2 kişi göz altına alınırken şahısların aracında ve evlerinde yapılan aramada 3 ruhsatsız tabanca ile av tüfeği ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen A.Ö. ve B.T. isimli şahısların ikamet ve aracında arama yaptı. Arama sonunda 2 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 34 adet 9 mm çapında fişek, 42 adet 7,62 mm çapında fişek, toplam 76 adet fişek, 1 namlusu kesik 6136 sayılı kanun kapsamına giren tüfek ile 27 av tüfeği ile 20 Adet sentetik hap, 1.10 gram metamfetamin, 3,29 gram kubar esrar, 10 adet kenevir, 33 Adet ekili kenevir (5-25 cm), 3.63 gram kenevir tohumu, 1 Adet hassas terazi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 16 bin 935 TL para ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili adli tahkikat başlatılda.

Ayrıca adı geçen şahıslardan  uyuşturucu madde temin ettiği tespit edilen B.B. ve A.M.S isimli şahıslardan, 0.47 gram kubar esrar ve 2 adet sentetik ecza hap ele geçirilerek uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA