GÖZLER BU MAÇTA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖZLER BU MAÇTA!


 

Süper Amatör’de gözler son hafta oynanacak Homurlu - Camspor maçına çevrildi. Şampiyonu belirleyecek maç Pazar günü saat 15.00’da Homurlu’da oynanacak.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Lig’de play-off grup maçlarında son haftaya girildi. Hafta içi oynanan maçlarda lider Homurlu 1951 Spor güçlü rakibi Anamur Belediyespor’u yenerek son haftaya büyük avantajla girdi. Yeni haftada Anamur temsilcisi son hafta Çukurova Birlik takımını yenip, Homurlu - Camspor maçının sonucunu bekleyecek. Camspor evinde Çukurova Birlik maçını kazanarak umudunu son haftaya taşırken, Çukurova Birlik ise play-off grubunu son sırada tamamlamış oldu.

 

HOMURLU DEVRİMİ

Küçük bütçesi, dar kadrosu ile Süper Amatör Ligde devrim yapan Homurlu ligde ki başarısını play-off’lara taşıdı. Hafta içi oynanan maçta şampiyonlukta favori gösterilen Anamur Belediyespor’u sahasında 4-1 yenerek rakibini ateşe attı.  90 dakika boyunca her iki takımın istekli oyunu, kora kor mücadele etmesi maçı izleyenlere keyif verdi.

Gruptaki en önemli maçı Homurlu seyircisi önünde 4-1 kazanarak son haftaya büyük avantajla girdi. 11 puana ulaşan Homurlu hafta sonu 8 puanı bulunan Mersin Camspor’u konuk edecek. Homurlu bu maçta galip ve ya berabere kalması halinde Bölgesel Amatör Lige çıkacak. Homurlu Camspor karşılaşması Pazar günü saat 15.00’da Homurlu’da oynanacak.

Homurlu’ya 4-1 mağlup olan Anamur Belediyespor son hafta evinde Çukurova Birlik ile kapanaış maçına çıkacak. Anamur temsilcisi bu maçı kazanıp Homurlu Camspor maçının sonucunu bekleyecek. Homurlu Camspor maçı berabere bitmesi durumunda Camspor puanını 9 yapacak. 9 puanı bulunan Anamur ikili averajda önde olduğu için Erdemli Belediyespor ile play-aut oynayacak. Bu karşılaşma tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak.

 

UMUDUNU SON HAFTAYA TAŞIDI

Anamur deplasmanın dan puansız dönen Camspor umutların tükendiği anda Homurlu’nun Anamur’u yenmesi çarşı pazarı karıştırdı. Evinde Çukurova Birlik ekibini 3-1 yenen Camspor grupta ki son maçını Homurlu ile oynayacak. Karşılaşmayı kazanan takımın doğrudan Bölgesel Amatör Lige çıkacak olması maçın tansiyonunu yükseltiyor.

8 puanı bulunan Camspor maçtan galip ayrılması halinde doğrudan BAL’a çıkacak. Berabere ve ya mağlup olursa grup maçlarını 3’ncü sırada tamamladığı için Süper Amatör Ligde kalacak. Şampiyonu belirleyecek maç Pazar günü saat 15.00’da Homurlu’da oynanacak.

 

ERKEN HAVLU ATTI

Tarsus temsilcisi Çukurova Birlik play-off serisinde oynadığı 6 karşılaşmadan sadece 1 puan toplayabildi. Hafa içi mesaisinde Camspor’a 3-1 kaybederek az olan şansını da kaybetti. Tarsus temsilcisi play-off’un son maçını Anamur’da oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA