AKADEMİSYEN HASIRCI’DAN ‘AFİŞE OLMAK’ SERGİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKADEMİSYEN HASIRCI’DAN ‘AFİŞE OLMAK’ SERGİSİ


 

MEÜ Araştırma Görevlisi Barış Hasırcı’nın “Afişe Olmak” başlıklı kişisel afiş tasarımları sergisi ziyarete açıldı.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Sanatlar Bölümü öğretim elemanı Arş. Gör. Barış Hasırcı’nın “Afişe Olmak” başlıklı kişisel afiş tasarımları sergisi sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Üniversite Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda Dekan Prof. Ayşe Yüce ve öğretim elemanlarının katılımı ile açılışı gerçekleştirilen sergide, Arş. Gör. Barış Hasırcı’nın grafik tasarım alanında Sanatta Yeterlik çalışmalarına başladığı 2014 yılından derecesini aldığı 2020 yılına ve bugüne kadar olan dönemde üretmiş olduğu afiş çalışmalarının bir bölümü sergileniyor.

Sergideki çalışmaların büyük bir bölümünü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi özel günlere yönelik çalışılmış sosyo-kültürel afişler oluştururken, tiyatro ve sergiler için hazırlanmış ticari çalışmalar da sergide yer alıyor. Çalışmalarda daha çok geleneksel ve vektörel resimleme yöntemleri kullanılırken, tipografinin ve fotoğrafın öne çıktığı çalışmalar da sergide dikkat çekiyor.

“Afişe Olmak” sergisi 22 Nisan 2022 Cuma gününe kadar Üniversite Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda ve https://meuguzelsanatlar.wixsite.com/afiseolmak adresinden çevrim içi olarak sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA